Szekeres Viktor

Az Avatarral is szórakoznak a Torrente 4 első előzetesei

Torrente márciusban negyedjére is lecsap, ezúttal 3D-ben. Ráadásul a film Sylvester Stallone egyik, igen jól sikerült korai mozijának is emléket állít. A magyarországi mozis premierről még nincs hír.

Spanyolországban március 11-én mutatják be a népszerű Torrente sorozat negyedik részé, melyet a neten az angol híroldalak Torrent 4: Lethal Crisis, azaz (tükörfordítva) Torrente 4: Halálos válság címen emlegetnek. A 3D-ben bemutatásra kerülő film első két előzetese inkább csak teaser, melyekben a Penge 2-ből is ismert Santiago Segura (aki a film írója, rendezője és főszereplője) Torrente bőrében mond vicces és ronda dolgokat. A kultikus nyomozó ráadásul azt is megmutatja, hogy mily módon lehet kihasználni a 3D-s technológiát.


A Torrente 4-ben a címszereplő börtönbe kerül egy olyan bűnért, amit el sem követett. Természetesen odabent csak egy cél hajtja, hogy tisztázhassa a nevét. Ehhez azonban meg kell szökni a börtönből, amihez kedvenc filmjének (Menekülés a győzelembe) történetét hívja segítségül és focimeccset szervez a rabok és a börtönőrök között.


A Marca.com infói szerint a filmben olyan focista hírességek is szerepet kapnak, mint Cesc Fabregas, Sergio Ramos, Gonzalo Higuaín, Álvaro Arbeloa, Raúl Albiol és Sergio Agüero.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #8
    Az izom, baszod! :D
  • tommygear #7
    micsoda értelmes cím
  • gothmog #6
    Ja, nagyon durván ki van gyúrva! Szinte rá se lehet ismerni.
  • NEXUS6 #5
    Torrrrenteeeeeee!

    Milyen szálkás már az öreg!

    Ő az én szupereksönhíróm!
  • Victor1103 #4
    Hmm... újabb Avataros cikk szóval nincs új a nap alatt. Jutalmaztam is 1 csillaggal
  • smaszi #3
    Akár tetszik, akár nem, azért itt tényleg benne foglaltatik az Avatar is !
  • xido #2
    Bújtatott minden napi Avatar hírünket add meg nekünk?:)
  • shaddam #1
    Viktoooooooor!