Szekeres Viktor

Sorozat készül a Mortal Kombatból

Ha mozifilm nem is, de afféle digitális sorozat elkészülhet Kevin Tancharoen több mint 10 millió megtekintést elért Mortal Kombat víziójából. A forgatás heteken belül indul, azonban még nem tudni, hogy kik lesznek a főszereplők.

Kevin Tancharoen, a Fame remake-jének rendezője februárban egy élőszereplős, digitális rövidfilm-sorozatot tervez forgatni a Mortal Kombat alapján a kanadai Vancouver városában. A tervek szerint a széria olyan népszerű karakterek történetével ismertetné meg a nézőket, mint Scorpion, Johnny Cage és Liu Kang. A kész epizódok tavasszal lesznek elérhetőek a Warner Bros. Digital Distribution segítségével.


Tancharoent a Mortal Kombat rajongói jól ismerhetik az eleinte ellentmondásosan fogadott Mortal Kombat: Rebirth készítőjeként, ami afféle nemhivatalos élőszereplős rövidfilm volt, melyet a rendező többek között azért forgatott, hogy egy esetleges MK-film forgatására szóló felkérést elősegítse. Film helyett végülis egy websorozat lett az eredmény, mely az április 19-én megjelenő új Xbox 360 és PlayStation 3 játék kampányában is fontos szerepet fog játszani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #13
    Mortal Kombat jöhet minden mennyiségben.
  • InfectedMann #12
    Csak websorozat lesz. 8-12 perces epizódok várhatóak.
  • Bulics #11
    Én is nagy rajongó voltam régen, de az a sorozat szörnyű volt. Csak azért lett shao khan a győztes(akinek soha rosszabb külseje nem volt) mert gyorsan be akarták fejezni mert egy rakás volt. Plussz azzal hogy a gonosz győzőtt az "igaz hogy sz*r volt, de legalább ütött" megoldást alkalmazták. Tényleg jó lenne egy jó film az mkból, de ezt látva feladtam a reményt.
  • blessyou #10
    Bezony, ugyan költségvetésében é színészi játékában eléggé lent volt, de voltak pozitív megnyilvánulásai. A végén a leszámolás pedig nagyon ütött, és emiatt számomra is pozitív kicsengése volt a sorozatnak. Valahogy nagyon bennem maradt az emlék, ahogy Shao Khan veszi elő a legyőzött Raidennek a ládából a tárgyakat, és mindhez hozzáfűzve, "halott".

    Na, rá is kerestem :)
  • AZTA #9
    Anno én is csak néztem a végén hogy hmm nem a jó győzött? :D
  • Quantumleap #8
    Ezeket írd már le. Akár spoilerbe téve.
  • Cobra. #7
    Maga a forgatókönyv még elment volna, csak a megvalósítás volt borzalmas, kb mint egy házilag készült videó.
  • Wittgen #6
    Pedig oltári jó kis sorozat, főleg kamasz fejjel. Bunyók tonnaszámra és jó csajok, valamint a gonosz nem egy béna lúzer, aki a végén elbukik.

    Teljesen rendben volt.

    Azonban a darkos kisfilm után szívesen néznék egy ugyanilyen tónusú, hangulatú, kicsit brutálisabb MK sorozatot.
  • winnie #5
    "Eddig az egyetlen sorozat, ahol a gonosz győzött..."

    azért ilyen sorozat elég sok van.
  • menpe #4
    Eddig az egyetlen sorozat, ahol a gonosz győzött...számomra már emiatt is pozitív.