Ötvös Tibor

Látványos Red Faction: Armageddon trailer


A THQ hivatalosan is bejelentette, hogy májusban jelenik meg a Red Faction: Armageddon, mellyel a fejlesztők egy teljesen új irányba viszik a sorozatot.

A sorban a negyedik epizód már egy túlélő horror lesz, mely legjobban a Dead Space sorozatra hajaz majd. A lenti trailerből most a történet bővebb részleteit ismerhetjük meg és pár látványos harcjelenetet is láthatunk. Az Armageddon egy érdekes próbálkozás lesz és a jelek szerint érdemes lesz kipróbálni az új irányt.


Miután Alec Mason és társai rendet tettek a Marson a harmadik részben, egy időre béke köszöntött a helyre. Ám egy ismeretlen erő szinte teljesen megsemmisítette a bolygó felszínét és a túlélők kénytelenek voltak a föld alatt meghúzni magukat. 10 évvel később egy újabb fenyegetés jelentkezett: egy titokzatos és kegyetlen idegen faj bukkant fel a Marson és elkezdték módszeresen legyilkolni az ártatlan embereket.

A maradék lakosság úgy véli, hogy Alec leszármazottja, Darius Mason valamilyen szinten felelős az eseményekért és ezért a férfinak tisztáznia kell a nevét és persze meg kell mentenie a Marsot a megszálló idegenektől. Gondolom mindenki kitalálta, hogy mi Dariust irányítjuk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!