Ötvös Tibor

Jade és Goro is visszatér a Mortal Kombat világába

Az idei év egyik legjobban várt verekedős játéka kétségtelenül a gyökerekhez részben visszatérő Mortal Kombat lesz, melynek szereplőgárdáját már korábban megismerhettük.

Legalábbis akkor még azt hittük, ám a mai napon a fejlesztésért felelős Netherrealm Studios újabb két karakterről rántotta le a leplet. Az első az egyik legyőzendő főellenségként megismert négykarú herceg, Goro, akinek pályáját, a Goro's Lairt is alaposan felturbózták. Kérdés, hogy ő is választható lesz vagy ezúttal is "csak" mint legyőzendő ellenfél bukkan fel a történetben.



A másik karakter Jade, aki az Ultimate Mortal Kombat 3-ban és Mortal Kombat Deceptionban látott öltözékét ötvözte egy jelmezzé és abban szerepel majd. Jó hír lehet az X360 tulajoknak, hogy a fejlesztők szerint egy valódi Microsoft karakterrel kompenzálják majd Kratos távolmaradását, de erről többet még nem árultak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #7
    vajon a bácsi is benne lesz? :D
  • FefeeX #6
    Ott a link az előző cikkhez, és abban már benne volt Goro... :D
    Azért egy cikkírónak ilyenekre figyelni kéne... :)
  • Okisz #5
    Kratos kérlek a PS3-as plusz figura..
  • bcrics #4
    miért marad ki kratos?...Ps3ra lesz vki plussz figura?
  • Seth #3
    Ninnya Gájden kari nem lesz, ps3-ra is van. Gears of War-os Marcus vagy Halo-s Master Chief-re tippelek. Más igazán nagy microsoftos alak nincs
  • Justil #2
    először nem értettem, h miről van szó, aztán meg elolvastam a korábbi cikket...hát ez megalol. el is ment a kedvem az egésztől, kérdem én, mi a büdös francért kell keverni a franchise-okat? ízléstelen dolog sztem, bár tudom a jenkiknél nagyon megy ez a marvel vs. dc universe baromság.
  • Szefmester #1
    Hmm.. tippre Ninja Gaidenes karakter vagy Gears of Waros figura.. más keményfiút nem igazán ismerek x-en.