Szekeres Viktor

Az RTL Klub showműsorral ünnepli Magyarország EU-elnökségét

Január 1-jén az RTL Klub látványos showműsorral jelentkezik abból az alkalomból, hogy Magyarország viszi majd az Európai Unió Tanácsának hathavonta rotáló soros elnökségét.

A Rajtunk a sor! - Évindító show-ban népszerű sztárok tűnnek majd fel a színpadon. Az RTL Klub sajtóközleménye szerint "a látványos, dinamikus műsorral szeretné köszönteni Magyarország uniós elnökségét, a fellépők változatossága és a meglepetés-produkció is országunk sokszínűségét hordozza majd magában."

A tervek szerint az adásban megjelennek azok a hungarikumok is, amelyek gazdagították a világot, együtt lesz a színpadon múlt és a jelen, a hagyomány és a jövő. A Rajtunk a sor!-ban olyan sikeres előadók lépnek majd fel, mint Tabáni István, a 2009-es Csillag születik győztese, a szintén ebben a produkcióban felfedezett 4 For Dance, a Strokes és Csikó Szabolcs, illetve Ádok Zoltán. Természetesen a nézők láthatják az X-Faktor döntősei, akik énektanáraikkal adnak elő egy dalt, illetve a Magna Cum Laudét és a Back II Blacket is. Az este meglepetés-produkcióját, az Európa Himnuszt igazi sztárkavalkád adja elő. Az erre az alkalomra írt dal szerzője, Szabó Zé szerint a műsorszám Magyarország sokszínűségét, kreativitását mutatja be.

A végeredményt január elsején láthatják 20:20-kor az RTL Klubon, a műsorvezető Lilu lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!