Ötvös Tibor

Halott tinitől loptak el egy konzolt

Újabb elképesztő dolog történt, melynek áttételesen köze van a játékvilághoz.

Egy Pennsylvaniaban zajló gyászszertartás botrányba fulladt, mikor egy Jody Lynn Bennett nevezetű férfi beosont a temetésre és ellopta a holttest mellé tett Dreamcast konzolt. A család ugyanis úgy döntött, hogy kisfiúk, Bradley McCombs teste mellé beteszik kedvenc gépét és a hozzá vásárolt játékokat.



Ám Bennett valahogy odakeveredett - még nem tudni, hogy szándékosan vagy csak véletlen vetődött arra - és ha már ott volt, akkor felmarta a csomagot és elrohant vele. A rendőrség egy névtelen tipp alapján pár órával később meg is találta a férfit és őrizetbe vették lopás és sírhely meggyalázása vádjával.

Bennett édesanyja egy nyilatkozatban kért bocsánatot az érintettektől és azt állította, hogy fia komoly drogproblémákkal küzd és ez vitte rá eme szörnyű tettre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Adamul #9
    LOOOOL :DDD
  • Skynet85 #8
    Figy azért nehogy már a nyúl vigye a puskát, adós fizess. Főleg, hogy itt nem a 100k-s személyi kölcsönökről van szó, hanem a millás lehúzásokról akik röhögnek a másik képbe mert mit d isten futja nagypofájú ügyvédre. Ezek a srácok oda mennek és magukkal a megjelenésükkel sokkolják a közeget másrészről a kigyúrtság azért is van hogy egykét szintén gorillákkal rendelkező nagymenő adós ne tudja őket kihajítani. :D
  • Tetsuo #7
    Lolller. Biztos a kommunikacios kepessege kiemelkedo. :D
  • vg #6
    Miért lenne már majom? Semmi törvénytelent nem csinálnak, csak mondjuk odamennek az adóshoz 20-an, aztán ott állnak. :) Nem régen volt egy videó valahol, talán a saját oldalukon, hogy egy vendéglős tartozott valami beszállítónak, majd odamentek ezek a srácok, beültek ebben a ruhában az étterembe... szép látvány volt, inkább fizetett is a tulaj. :D
  • Tinman #5
    Jelenléttel, nézéssel.
  • Laza #4
    OMG, micsoda reklám fogadott ezen az oldalon:
    Kép

    És mégis milyen legális eszközökkel hajtja be a tartozást egy ilyen izomagyú majom? :)
  • vg #3
    Pennsylvaniaban cigány? Kb annyi van ott mint nálunk fekete.
  • peterx #2
    biztos szőrös talpú cigány volt....
  • amitakartok #1
    Anyááááád...