Szekeres Viktor

Csillagkapu-túladagolást fogunk kapni

Aki esetleg amiatt szomorkodna, hogy Amerikában véget fog érni a jelen egyetlen Csillagkapu-szériája, az maratonozásba fojthatja bánatát, hiszen idehaza nemsokára igazi Stargate-túladagolásban lehet részünk.

2011. első hónapjában a kiadott sajtóközlemény szerint "valódi csemegével" várja az AXN Sci-Fi a földönkívüli történetek rajongóit, hiszen újravetíti a Csillagkapu (Stargate) sorozat legnépszerűbb évadjait. A csatorna a januári hétvégéken délután 1 órától egészen este 11-ig Csillagkapu epizódokat vetít folyamatosan.


Aki szeretné újraélni O'Neill, Carter és a többiek kalandjait, azok az AXN Sci-Fi-n az alábbi időpontokban kutakodjanak: 2011. január 1-2., 2011. január 8-9., 2011. január 15-16., 2011. január 22-23. (Az efféle maratonok, amikor egy csatorna több órán át ugyanazon sorozat epizódjait adja, Amerikában igen népszerűek és gyakoriak a különböző kábeltévés csatornákon, itthon azonban meglehetősen ritkák. A legnagyobb sikert az AXN érte el nemrég maratonnal, amikor egész nap Doktor House-t sugárzott.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #16
    úgy legyen, én örülnék neki, legalább volna vmi nézhető, akár SGA akár SGU...
  • TreDoR #15
    Lehet, hogy nem. De az atlantisból simán ki lehetne hozni még 2 évadot, annyi az elvarratlan szál benne.
  • Justil #14
    naja, mert újabb 4-5 évadnyi SG-1 feeling nem lenne unalmas, mi?

    ha 40 percen át mongol törzseket békítenek ki, vagy a déli sarkon fagyoskodnak egy barlangban, az sokkal izgalmasabb, ugye?

    haggyámá...
  • Justil #13
    kaszálták jah, csak ez nem azt bizonyítja, h szar lett volna, hanem azt, hogy alacsony volt a nézettsége. ez meg - az én olvasatomban - két igencsak különböző dolog...
  • szlmcl #12
    Van benne kapu nem? Innentől lehet annak nevezni, főleg hogy az eredeti szériákat is a kapuról nevezték el. Az hogy nálad a csillagkapu, mint szó összefonódik az első két sorozat stílusával, az a te "bajod". Nekem pl. 3 részt leszámítva egyik sem volt unalmas, sőt nekem kifejezetten tetszik, hogy a dráma, a scifi és a sötét hangulat összefonódik egy olyan történetben, amelynek felépítése a legjobban közelít a "valósághoz".

    Én ahogy az írókat megismertem nem fogják ezt befejezetlenül hagyni, ha más nem dvd-n, de lesz befejezése a sorozatnak.
  • Julius Caesar #11
    NEm az a bajom az SGU-val, hogy valósághű. Hanem hogy SG névre kereszteltek el 40 perc tömény unalmat. Könyörgöm, amikor egy részben csak 10 perc van eli anyjára szánva vagy a kínai leszbikus kapcsolatára.... Ja és ez scifi! Fenét, ez tömény szar...
  • sandor8206 #10
    tökmindegy ki mit mond a lényeg hogy kaszálták az SGU, hálistennek
  • Justil #9
    á, hagyd rá. én má rájöttem: 1xuen csak divatt lett fikazni az SGU-t. az mar eszukbe se jut, hogy igazabol az SG-1 mikor keszult pl, meg h eleve mas stilus. de ami nem olyan, mint a szivuk csucske, az mar csak szar lehet...
  • szlmcl #8
    Nektek az a bajotok az SGU-val, hogy sokkal jobban hasonlít a "valóságra", mint a korábbiak, ahol csak mentek és lőttek (persze az is jó volt a maga formájában). Fel kéne nőni már egyeseknek és akkor ezt is tudnák értékelni. Azok akik most sírnak, azoknak lenne a legnagyobb szájuk, ha kaptak volna még egy 4 emberes lövöldözős sorozatot, mert már megint ugyanaz lenne csak új szereplőkkel.
  • Griphons #7
    Milyen vicces, hogy az Atlantis utolsó évadát annyian fikázták, hogy semmi új ötlet nincs benne. Most amikor kaptak két évadot a világ legszarabb SG sorozatából (SGU) már visszasírják az Atlantiszt.
    Részemről az SG1 utolsó évada ezerszer nézhetőbb volt - az összes elcsépelt frázisával együtt -, mint az SGU bármelyik része.