Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a legjobb fantasy tévésorozat

Merlin kalandjainak rajongói egy ideje minden bizonnyal a fellegekben járnak, hiszen már nem titok, hogy a népszerű angol sorozat folytatódni fog a negyedik szezonjával. A rossz hír, hogy nem 2011-ben.

Mivel a Trónok harcát (Game of Thrones) még nem mutatták be, a Hős legendája (Legend of The Seeker) pedig már véget ért, így nem akkora merészség azt állítani, hogy jelenleg a Merlin kalandjai (Merlin) a fantasy műfaj legjobb képviselője a televízióban. És, ha tartja az eddigi színvonalat, meglesz az esélye, hogy továbbra is az maradjon, hiszen a BBC úgy döntött, hogy igényt tart a 4. évadra - sőt, már az ötödikkel kapcsolatosan is lehet pletykákat olvasni.


Üröm az örömben, hogy ezt a negyedik évadot nem jövőre, hanem csak 2012 elején kezdik el sugározni, ugyanis a csatorna átszervezi sorozatainak szerkezetét. Magyarországon bár egyelőre csak az első évadot láthattuk, nemsokára a második is képernyőre kerül, s biztos akadt olyan is, aki karácsonyra magát a már itthon is kapható DVD-verzióval ajándékozta meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat 02 #4
    Nem is rossz a szinkron
  • Nailyenugysincs #3
    Még közel 1 évig mehet a sorozat szal van értelme:D
  • BaliBoy #2
    2012??? :(((
  • bmw #1
    Nem rossz ez, kis ligthos de nezzheto..:)