Szekeres Viktor

Karácsonyra bedurvul az RTL Klub és a TV2

A TV2 és az RTL Klub összesen majdnem 50 filmmel próbálja meg a karácsonyozókat a képernyők elé leültetni, ami valószínűleg sikerülni is fog, hiszen az év legnézettebb filmjei mindig az ünnepi produkciók.

A TV2 és az RTL Klub egy pillanatra sem fogja lélegzetvételhez juttatni az ünnepek alatt a tévét bámuló családokat, hiszen igazi filmdömpingben részesíti a tévézés szerelmeseit. A TV2 22 filmmel várja a nézőket, akik a következőkből válogathatnak az ünnepek alatt - premierfilmek és klasszikusok egyaránt jelen lesznek: Rém rom, Nanny McPhee - A varázsdada, Karácsonyi fények, Napfivér, Holdnővér, Karácsony, Hepiendek, Gorillák a ködben, Nim szigete, Beethoven 3-4-5-6, Egyiptom hercege, Barbie mesés Karácsonya, Őslények országa 8. - A nagy fagy, Őslények országa 9. - Utazás a nagy vízhez, Hüvelyk Panna, Kelekótya karácsony. Mikulás úrfi (Partymikulás), MadagaszKarácsony, Csillagpor, Fegyverszünet karácsonyra.

Az RTL Klub kínálata sem mondható éppenséggel szerénynek (26 film), hiszen olyan filmek lesznek láthatóak a csatornán az ünnepi időszakban, mint A karácsonyi történet, A kismadár, Polar expressz, Mindennap karácsony, Dínó, Evelyn, Télapu 2, Acélmagnóliák, Havas csodák, Eszter hagyatéka, Félix és Rose, Holdhercegnő, Pán Péter, Miről álmodik a lány, Micsoda nő!, Királyok Királya, Elátkozott Ella, Patacsata, Rudi malac újra száguld, Cserebere karácsony, Rénszarvas mentőakció, Lebilincselő karácsony, Csapnivaló menyegző, Huncut karácsony, Barátság minden áron és a Karácsonyi vakáció 2. - Eddie bácsi szigeti kalandja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leeloodallas #14
    Ebből a halmazból asszem 2 filmet tervezek megnézni. Egyszerűen azért, mert még nem láttam őket. Polar Expressz, Csillagpor. Nem szeretnék tudatlanul elhalálozni...
  • Wittgen #13
    A Csillagpor nagyon jó, valamint a Rém rom is kellemes kis film. Én ezeket ajánlanám azoknak, akik mindenképpen a tv előtt akarnak karácsonykor punnyadni.
  • lacyb #12
    Pl a Napfivér Holdnővér az egy kiváló film lenne de nem 34 reklámmal elosztva apró részletekben. És ha lehet a legjobb zenei részeknél elszabva...
    Majd inkább letö.. szóval elkérem kölcsön valakitől :)

    A többi meg.. Beethoven 3-4-5-6, ez komoly? már az első is idegrángást okozott nekem....
  • Béka Benő #11
    A többsége 1000x lejátszott szar filmek !
  • shaddam #10
    Akkor jól döntöttem hogy meglepem magam a battlefield vietnammal és az undead nightmare-rel.Ha lesz bud spencer film akkor azt azért megnézem.
  • SBKMoses #9
    és a Reszkessetek betörők???!!!
  • zoltanszon #8
    Valamilyen szinten mindket felnek igaza van. Az itt felsorolt filmek java resze felejtos az en szamomra is, hisz vagy mar lattam "x+1"-szer, vagy amugy sem neznem meg.
    Ugyanakkor valogatni kell. Pl. az Acelmagnoliara kivancsi vagyok.

    Csak a cimet nem ertem.
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Pedig az
    - "Acélmagnóliák (Steel Magnolias)"
    - "Evelyn (Evelyn)"
    még jó film.
  • emile zola #6
    bedurvulnak, vagyis az eddigi selejtes filmeknél is rosszabb felhozatalt kísérelnek meg...
  • Kisvesza #5
    Bedurvul?
    Ezek közül EGYET se fogok megnézni. Hulladék felhozatal, amelyik meg ér is valamit, azzal meg töke tele van az embernek.