Szekeres Viktor

Megérkezett a Halálos iramban 5 őrült előzetese és magyar címe

Megérkezett a Halálos iramban: Ötödik sebesség első előzetese. A szinkronosan májusban bemutatkozó film Brazíliában készült és, ha szerencsénk van IMAX-ben is látható lesz idehaza.

Vin Diesel saját, majdnem 20 millió követővel rendelkező Facebook-oldalán mutatta be új filmjének, a Fast Five-nak, azaz a Halálos iramban 5. részének az előzetesét, melyet röviden fel is konferált. A Halálos iramban: Ötödik sebesség magyar címmel rendelkező akciófilm, melyben Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster és pár további ismerős arc mellett Dwayne Johnson is feltűnik majd, Amerikában április 29-én, Magyarországon május 5-én kerül bemutatásra - nálunk természetesen szinkronizálva


A Halálos iramban franchise a negyedik részével tavaly újult meg, köszönhetően annak, hogy visszatértek az első részből ismert szereplők. Ez pedig hatalmas bravúr, hiszen 2006-os 3. rész, a Tokiói hajsza, majdnem a sorozat végét jelentette, hiszen Amerikában csak 62, nemzetközileg pedig 96 millió dollárra volt jó. A Halálos iram című 2009-es negyedik epizód azonban nem engedelmeskedett a folytatások törvényeinek, hiszen hazájában 155, a világ többi részén pedig 198 millió dollárra tett szert, s ezzel a széria legsikeresebb darabjává vált. (Érdekesség, hogy a 3. és a 4. rész rendezője, valamint írója változatlan maradt, így nem csak a vérfrissítésnek köszönhető a megtáltosodás.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #19
    Jónak ígérkezik.
  • jackoneill90 #18
    ez király lesz.
  • Mat666 #17
    Ha nem lesz teli cig trükk el akár még jó is lehet.
  • xido #16
    imdb-n most nézem..a rendezőé volt a Tokyo drift....
    Nézem tovább,2002-ben volt egy filmje,Better luck tomorrow..valami gimis japcsik bandáznak és pénzt csinálnak..nézem szereposztást,csávókám benne van,Han a filmbéli neve..oké,talán olyan,mint a Joe az amcsiknál,rajta ragadt...előzetest nézem..felénél ilyen szófordulatként elhangzik a Fast and furious mondás...na jó,akkor nézzünk rá,Han nevű karaktert kik és miben játszottak...Hát csávókámat kihozza mind a 4 filmre..hopszi..
  • ffxi #15
    Jordana Brewster
  • pokolfiu #14
    pl a kéjutazásban mekkora volt már... :)
  • maxy182 #13
    Nekem tetszik! Ebben a részben szinte mindenki visszatér, aki eddig szerepelt...
  • xido #12
    Szerencsére minden ember ízlése más,nekem minden eddigi filmje bejött,nem sok variáció mutatkozik a karakterei között,de azt a szintet jól hozza egyelőre..
  • Murder3 #11
    egyre szarabb, ez a sok akció lesüllyeszti, valahogy eddig annyi élvezhető volt benne h versenyeztek meg voltka jó kocsik, de ez már egyre elvész egszóval beszürkül a b kategóriás szarfilmek közé.
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Walker-t felejtsük el - számomra egy kis senki. Irritál.
    Szerintem, Diesel miatt lett sikeres.

    S a #8-ast korrigálnám: a "The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)" részre gondoltam.