Szekeres Viktor

Fekete Pákó műsort kapott a TV2-n

A TV2 minden várakozást felülmúló őszi sikerműsora, az Ezek megőrültek! januártól új epizódokkal, új celebekkel, új műsorvezetővel és az ígéret szerint az eddiginél is szórakoztatóbb tartalommal jelentkezik.

2010-ben minden várakozást felülmúlt az Ezek megőrültek!, ami azt jelenti, hogy a TV2 celebes játéka még az RTL Klub egyik legszilárdabb műsorát, a Vacsoracsatát is megverte, a Való Világ kezdeti adásairól nem is beszélve. Így nem volt meglepetés, amikor a csatorna bejelentette, hogy folytatják a játékot. Ezúttal azonban, mivel a kinti fogatás nem jöhet szóba, egy stúdióban építettek fel "akadálypályát" a celebeknek.


A tervek szerint január 3-tól minden hétköznap este, a szokott időben, 19 órától őrülnek meg a celebek - az első héten Baby Gabi, az Animal Cannibals, Geronazzo Mária, Szőke András és Rokker Zsoltti szórakoztatja majd a nézőket. Az első széria sikeres műsorvezető párosa, Majka és Rákóczi Feri mellé ezúttal állandó szereplőként csatlakozik Fekete Pákó is, aki hol bíróként fog feltűnni, hol övé lesz az elsőbbség, hogy bemutassa az őrült feladatok egyikét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asterix100 #25
    Ez maga a szellemi mélység... komolyan mondom! Maga a műsor is extraszánalmas, de az, hogy odatették Pákót... hogy is mondjam, ront az amúgy már szinte ronthatatlan kategórián. Azelőtt legalább Rákóczi Feri és Majka jelenlétével valamit kompenzáltak, de most??? Amikor a híradó után keresgélek a műsorok között és keresztülmegyek ezen a műsoron is,mindig megbotránkozom. Képesek butítani a népet! Aztán jön a másik arculcsapás, visszaeső, drogos, italosan gázoló, cserbenhagyó Buci bűnöző ( nem degradálásként írom, de a bűncselekmény elkövetője az bűnöző ). Ennyi a magyar tévékről....
    De, mint tudjuk, a kereslet generálja a kínálatot!
  • pauly #24
    Te sem vagy különb ha le zsírparasztozod a másikat...
  • Tower Guard #23
    De ha te élvezed ennek a szerencsétlennek a színészi játékát, akkor öcsém te sem vagy különb.
  • kalapos01 #22
    Hát, igen. Ezen a kommenten megfigyelhető, hogy milyen iqnulla zsírparasztok kaphatnak netezési lehetőséget.
  • Murder3 #21
    azt nem értem az h hülyét csinál magából, ezt ő élvezi és pár néző meg röhög rajta éppenséggel lehet te is, akkor mért zavar?
    röhejes, de ez a divatflame is az, mert attól h enm kell szeretni el kell ismerni, hisz ő van ott nem te.
    az emg h alig beszél magyarul,baromkodik,stb és hát ezért ő pénzt kap így persze rajta lehet köszörülni,
    amúgy nem védem én a geci celebszarságokat, de ez a műsor egész élvezetes volt.
    ez sztem jól sikerült, az új játékuk emg nem nagyon valószinűleg ezért fejezik is be gyorsan:D

  • Béka Benő #20
    Egy tarkólövést kéne kapnia a gyökérnek nem műsort !
  • Komolytalan #19
    Hát igen, csak cirkuszban elvileg nem volna már szabad állatokat szerepeltetni, így nem értem mit kereshet a műsorban ez a Pákó nevű főemlős.
  • Waterhorse #18
    Azért el kell ismernünk hogy az ember szívesebben jár cirkuszba (lásd. Pákó), mint versmondóestre (lásd. értékes intelligens ember). Ezért nem mutogatják az utóbbit a tv-ben, illetve sok helyen mutogatják, m1, m2, Duna, Pax, Filmmúzeum stb. A bulvárlapok, hírek meg természetes, h erről szólnak, de van Delta, Élet és Irodalom stb.
  • Narxis #17
    Na ez tök jó lesz! :D

    Pákó for president!
  • Armagedown #16
    ige, sikeresen tudja azt mondani hogy UUUUUUállomás