Szekeres Viktor

Megérkezett és bitang jó lett a Thor hivatalos előzetese

A Karib-tenger kalózai 4 hétfőn és a Halálos iramban 5 kedden megjelenő első előzeteseit beelőzve megérkezett a Thor első hivatalos trailerje, melyből meglehetősen sokat megtudunk a film történetéről.

A Paramount Pictures és a Marvel Studios előrukkolt a 2011-ben bemutatásra kerülő egyik új szuperhősös képregény-adaptáció, a Thor első hivatalos előzetesével. A Kenneth Brannagh által rendezett történet hősét képregény-szereplőként itthon nem ismerik túl sokan, inkább a germán mitológiából rémlik sokaknak a karakter, de Amerikában már 1962-ben megalkotta őt Stan Lee.


Az Amerikában május hatodikán, nálunk azonban már április 28-án bemutatásra kerülő Thor 2D-ben és konvertált 3D-ben is megtekinthető lesz. A címszerepet Chris Hemsworth fogja alakítani, de mellette is bőven láthatunk ismerősöket, hiszen fel fog tűnni a filmben Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Rene Russo, Stellan Skarsgard, és Colm Feore is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NiGhTM4R3 #24
    Én egyetértek azzal, hogy már a könyökünkön jön ki a romantika. Nem hiszem, hogy el kellene rontani az 'összképet' azzal, hogy félmeztelenül rohangáljon Thor, miközben megdugja az első csajt akivel találkozik. (gondolom abba lesz rögtön szerelmes, aki megtalálja eszméletlenül)
    Remélem nem viszik túlzásba a nyáladzást és akkor még jó is lehet.
  • Zolivok #23
    AZ ARC
  • G_ArchAngel #22
    Az osszes kepregenyen alapulo film idiota, gagyi szarsag. A filmtortenelem legsiralmasabb es haszontalanabb alkotasai.

    Es?
    Nekem konnyed szorakozast jelentett eddig mindegyik, ezt is meg fogom nezni, de a tobbit is, ami a jovoben megjelenik.
    Soha nem neztem meg egyiket sem tobbszor, mert arra alkalmatlanok es erdemtelenek, akar X-men, akar Iron Man vagy Batman.
    Nem kell mogottuk mondanivalot keresni, nem Tolkien irta az alapokat, de ettol meg mindegyik alkalmas arra, hogy szorakoztasson.
  • TreDoR #21
    És mindenfelé félistenek meg istenek rohangálnak kalapáccsal
  • cateran #20
    Lehet reklamalni a norvegoknal...A hulyek ahelyett,hogy vmi jo kis felautomata fegyverrel lattak volna el az isteneiket (vagy vmi meg utosebb fegyverrel) ciki kalapacsot meg landzsat meg pajzsot adtak a kezukbe...gagyiiii....

    Mondjuk szeles koru "munkaja" volt
    " In Norse polytheism, Thor (from Old Norse Þórr) is a hammer-wielding god associated with thunder, lightning, storms, oak trees, strength, destruction, fertility, healing, and the protection of mankind"
  • kalapos01 #19
    Attól, hogy ha felnősz és egész életedben recskázni fogsz és/vagy kurvákat hívogatsz majd a szüleid lakására, hogy fizess nekik a romantikáért, másnak még lehet része benne. Romantika nélkül sehol nem lennél.
  • Szefmester #18
    Le a romantikával! Éljenek a szüzek!

    Vagy nem ezt akartad írni? :)

    Érdekesnek ígérkezik, de láttam már jó trailert szutyok filmről és fordítva.
  • bmw #17
    Ja persze, akkor ne csinaljan komolyabb ( sotetebb ) hangulatu filmeket mert a nyaladzas mindenhol ott van.... ( marmint az eletben... )
    A masik meg, nem egy konyvtol kepregenytol tertek mar el a filmben...
  • Yutani #16
    A francba, az élet is tele van nyálas romantikával. Le az élettel!
  • Hedgehunter #15
    A kepregenyben is ott van innen miert hagynak ki?