Szekeres Viktor

Készül a Sikoly-dokumentumfilm

A Sikoly-rajongók örülhetnek ugyanis a tavasszal bemutatásra kerülő negyedik résszel együtt egy, a filmtrilógiáról szóló DVD is a boltokba kerül, melyből rengeteg színfalak mögötti érdekesség derülhet ki.

2011 egyik sokak által várt filmpremierje lesz a Sikoly 4 (Scre4m), melynek papírforma szerint nagy sikert kell aratnia, hiszen az előző három rész szinte egyedülálló módon volt egyaránt sikeres, a készítők szokatlan módon a csúcson hagyták abba a horrorsorozatot. Az 1996-os Sikoly világszerte 173, a Sikoly 2 1997-ben 172, míg a 2000-es Sikoly 3 162 millió dollár bevételt hozott világszerte, vagyis a filmek iránt csak minimális mértékben lankadt az érdeklődés.

Az április 15-én bemutatásra kerülő negyedik epizód premierjéhez időzítve jelenik meg DVD-n a Still Screaming: The Ultimate Scary Movie Retrospective. A Ryan Turek által rendezett dokumentumfilm természetesen az első trilógia készítői és színészei is szerepelni fognak - természetesen interjúalanyként. A filmben egyébként rengeteg színfalak mögötti felvétel és archív anyag is látható lesz. (A rendező egyébként hasonló retrospektív összeállítást kíván megjelentetni a Hellraiser-sorozatról is.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!