Szekeres Viktor

Egy másik előzetes is érkezett a Battle: Los Angeles-hez

A zseniális amerikai előzetest követően megérkezett a jóval rövidebb és klisésebb nemzetközi promóciós anyag is a Battle: Los Angeles-hez, mely az idegeninváziós filmek sorát fogja gyarapítani.

A nagyszerűen sikerült amerikai előzetes mellé megérkezett tegnap a Battle: Los Angeles nemzetközi trailerje is, mely teljesen más hangvételű, mint amerikai párja, és a címe sem annyira Amerikaközpontú (World Invasion: Battle Los Angeles). Mint azt már írtuk, Jonathan Liebesman filmje március 11-én kerül az amerikai mozikba.


A fenti előzetesből annyi kiderül, hogy az idegenek eljövetelének már korábban is láthattuk az előjeleit, azonban hiába voltak UFÓ-észlelések Dél-Koreától kezdve Németországon át Argentínán, az emberiség ezeknek nem tulajdonított különösebb jelentőséget. 2011-ban ugyanis valóra válik az emberiség rémálma, a világ nagyvárosai sorra esnek el, s kisvártatva Los Angeles marad az emberiség utolsó mentsvára, mely felveheti a harcot a földönkívüliekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morden #5
    Ezt most mégyegszer magyarul .
  • winnie #4
    pedig elég nagy linkek van, nem is egy helyen.
  • nessboth #3
    Amúgy ez amolyan komolyabb hangvételű függetlenség napja lesz?!...bocs, hülye kérdés: igen.
  • bippo #2
    2. bekezdésben rossz a nemzetközi cím. Kimaradt a Battle.
    World Invasion: Battle Los Angeles.
  • morden #1
    Az első és a második bekezdés miért ugyan arról szól ? A szóban forgó amcsi előzetest, miért nem linkelte be az író ? Ehhez nem kell újságírói végzettség, csak józan paraszti ész ....