Szekeres Viktor

Újabb izgalmas jelenet szivárgott ki a kibővített Avatarból

Már csak napok kérdése és ellepik a boltokat (és a fájlcserélőket) a 16 perccel dúsított Avatar-verziók, azonban a DVD-ken helyet kapó 45 percnyi törölt jelenet még izgalmasabban hangzik, mint a sokat hirdetett 16.

Ahogy közeledik az Avatar különleges kiadású DVD és Blu-ray világpremierje, úgy kerül fel egyre több anyag a sokak által várt kiadványról. A részletek mellett természetesen videókról is szó van, ezúttal például a sokat emlegetett, a mozis verzióból azonban kimaradt vadászjelenet került fel a videómegosztókra.


Az Avatar most megjelenő változata immáron a második DVD-kiadás lesz, hiszen tavasszal már megjelent egy fapados verzió, melyen jóformán csak a film volt megtalálható, azonban a kiadás így is az összes eddigi (mennyiségi) rekordot megdöntötte. A mostani, 3 lemezes, 16 perccel és 45 percnyi törölt jelenettel bővített megjelenést jövőre egy újabb fogja követni, mely már minden bizonnyal 3D-s lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • eNMi #25
    hát én teljesen beizgultam! ki is szivárgott rendesen, pelluscsere kéretik!
    mit vadászgatnak ezek? kérjék meg gaia-t - ja bocs, itt más nevű a közös tudat szerűség - és ad, ha kell
    láttam párszor a filmet, moziban is. filmnek rossz, rajzfilmek rossz, amiről a legelső infók szóltak, h giga-mega-borzasztó (mint a "mozis hónapok") nagyon nagy BUMM lesz, az mind kifulladt 1 halk pukiban. olyan sunyi laposban, amely állandóan az előbbi jelzőhöz hűen izgalmasan szivárgós állagban csöpög naponta, hetente, havonta, ...
  • MrPrise #24
    LOL Ezt már én is akartam kérdezni. Van aki ezt még megspékeli némi angol tőmondattal is ;-)
  • speed2006 #23
    Nem menőségből vagy poénból írtam így, hanem a véleményemet tükrözi a filmről. Az én véleményemet, ami nem biztos hogy másé is. Attól még tetszhet másnak.
  • winnie #22
    az még menő, ha valaki filmek (könyvek) címeiben, vagy emberek neveiben megváltoztat pár betűt, hogy úgy kapjon vicces végeredményt, vagy már nagycsoportban sem volt az? de lehet, hogy csak nem kaptam meg a memót.
  • Watchmen #21
    Tudod én arról nem tehetek, hogy a cikk író minden héten hoz egy Avatar hírt, ha ez sokaknak bassza a csőrét akkor ne olvassa el amit írnak róla. Ha így se jó akkor valahogy érjétek el Viktor barátot, hogy na kérem szépen alázatosan ez gy nem jó.
  • cylonflatus #20
    "....mint amikor Lucas nem hagyja kimúlni az élőhalott SW frencsájzt végelgyengülésben, hanem rákapcsolja az aktuális csúcsteknikára, meg 4-5 évenként csinál 1-2 szépészeti ráncfelvarrást..."
    Te miről beszélsz ember? Elárulom, hogy ad1.: az általad élőhalottnak titulált Star Wars univerzum (vagy frencsájz, ha így jobban tetszik) él és virul, ráadásul Lucastól teljesen függetlenül, köszönhetően pl az olyan íróknak, mint Timothy Zahn (csak ennyit mondok: Thrawn trilógia) és természetesen a sok millió rajongónak, ad2.: pont Lucas az, aki mindent megtesz azért, hogy a SW kimúljon, de nem végelgyengülésben ahogy te fogalmaztál, hanem brutális, véres gyilkossági kísérletekkel.... off vége
    on: az Avatarról meg annyit, hogy nem kötelező se megvenni, se megnézni, egyáltalán minek kattint arra, ami irritálja?
  • shandix #19
    Én személy szerint 2 okból.
    1. Mert már nevetségesen sok "cikk" szól az Avataról ilyen bevétel olyan extra kiadás, és szerintem más filmekről/sorozatokról is elehetne ilyen dolgokat mondani.Ha már itt vagyok akkor legalább változatosabb dolgokról szereznék tudni.
    2. A legtöbb "cikk" minősíthetetlen mert nem is cikknek nevezném hanem inkább reklámnak, aki ilyenről akar tudni az húzzon el egy Avatar fan -oldalra, az sg.hu -nem erről szól vagy legalábbis nem erről kéne szólnia.
  • Atkamon #18
    Jaj mert az Eredet aztán olyan bonyolult ám :D Lol, úgy beszélnek egyesek az Eredetről, mintha nemtommilyen iszonyat sok gondolkodás kéne hozzá... Csak agyon vannak csavarva benne a szabályok, amiket nem a film elején együtt ismerünk meg, hanem amikor a szituáció hozza... South Park és College Humor tökéletesen leírja ezt :)
  • speed2006 #17
    Nem gázosabb mint a Gyűrű Kúra vagy a Heree Pointer. Mert azok is magasröptü elmélkedésre sarkalnak ám. :) De mindegyiknek megvan a maga nézőserege. Mindegyiket milliók nézték meg, tehát olyan rossz nem lehet, legfeljebb az izlések mások.
  • NEXUS6 #16
    Azért gáz szerintem a Zivatar, mert azért olyan filmek, mint az Eredet sikerükkel azért bebizonyították, hogy a nézőnek nem az 1-es IQ szint a sztenderd. Ezt a kint-is-vagyok-benn-is-vagyok sztorit sokkal magasabb színvonalon is fogadják az emberek.

    Attól, hogy beraknak még 1-2 indiános-vadászós jelenetet a filmbe, a sztori nem lesz komplexebb, elgondolkodtatóbb.
    Kb ez már az a színt, mint amikor Lucas nem hagyja kimúlni az élőhalott SW frencsájzt végelgyengülésben, hanem rákapcsolja az aktuális csúcsteknikára, meg 4-5 évenként csinál 1-2 szépészeti ráncfelvarrást.
    Az Avatar abban különbözik, hogy alacsonyabb nívóról indult művészileg, de talán ezért is már 1 éven belül beavatkozásra volt szükség.