Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy elkészül a Silent Hill 2

Már rendezője is van a Silent Hill folytatásának, a Silent Hill: Revelations-nek, ami azt jelenti, hogy miképp az várható volt, az első epizód készítője, Christophe Gans nem tér vissza.

A ShockTillYouDrop.com értesülései szerint Michael J. Bassett fogja rendezni a második Silent Hill-mozifilmet, melynek címe Silent Hill: Revelations lesz és természetesen 3D-ben fog bemutatásra kerülni. A rendező neve talán kevésbé ismert, azonban korábbi munkái már biztos, hogy többek számára csengenek ismerősen: A végzet őrei (Deathwatch), A vadász (Wilderness) és a Solomon Kane.

Az új Silent Hill történetének középpontjában egy Heather Mason nevű nő fog állni, aki 18. születésnapját készüli megünnepelni. Mivel egyre jobban elhatalmasodnak rajta bizonyos rémálmok, úgy dönt, hogy nyomozni kezd korábban eltűnt édesapja ügyében. Az első Silent Hill-film mérsékelt sikernek számított, s azon videójáték-adaptációk egyike volt, melyet a közönség nem húzott le egyhangúlag. A horror 2006-ban Amerikában 47, világszerte pedig 51 millió dolláros bevételre tett szert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #14
    Azért nem kicsit kell iparkodnia az új rendezőnek, hogy az 1. rész színvonalát hozni tudja. De a remény hal meg utoljára.
  • EXPENDABLE #13
    Tehát az ellenszer: " Ne idegeskedj! Ne foglalkozz vele! Ez van!"
    Az csak egy jó dolog ha az ember azt mondja: "engem speciel ez nem visz a sírba! lesz.rom!" Az,hogy manapság minden filmre ráerőltetik a 3D-t az csak a kezdet. Ezt lehet megszokni és beletörődni vagy egyszerűen csak a 2D-s filmre jegyet venni. DE!

    Neked mi jut eszedbe arról,hogy: "Freddy Krueger 3D"? Logikusan az,hogy Freddy a vászonból kinyúlva vagdossa a csajok cickóit. Repülnek a fejek. Folyik a vér. Belek mindenütt. Hasad a hús. Ehelyett mit kapunk majd? PG-13.
    Csak azért mert 3D. 3D=több fiatal=több bevétel. Hogy emiatt Freddy pengék helyett virágokat tart a kezében és mindenkit vízzel töltött lufikkal dobál...kit érdekel! 3D-s a film. A másfél óra alatt kapsz egy pár másodperces jelenetet amikor az egyik lufi a kamera felé repül és te szépen elhajolsz mert húúúú de 3D.... Ennyi! Nem foglalkoztam én annyit ezzel a 3D dologgal. Tűrtem. Elfogadtam. De amikor kiderült,hogy az Alien is PG-13 lesz...(na vajon miért is?...) azt mondtam hányinger. Én azt aláírom,hogy az első 4 rész sem volt hűű de véres. Viszont akkor is a 16-18-as korhatárban mozogtak. Nekem azt senki ne mondja,hogy egy 13-as korhatárral tartani tudja a régi szintet. Röviden ennyi. (Ezt csak úgy mellékesen)

    Visszatérve a Silent Hill folytatására: Most őszintén...a jegyárakat kivéve...számít majd bármit is az,hogy 3D-s lesz a film? Mennyi pluszt fog hozzátenni az a pár másodperces valóban meggyőző jelent amikor a képed felé repül valami? 3D-nek 3D. De valahogy mégsem.
  • winnie #12
    " Azt te sem tagadhatod,hogy ha valakinek tele van a töke az ilyen dolgokkal te vagy az első, aki a védelmükre kel. "

    nem, nem tagadom. ez tény, igaz. de amíg van választási lehetőség, addig be lehet inteni a rendszernek. ne hidd, hogy szerintem nem unalmas, de látjuk, hogy az emberek egyelőre még mindig cukorkaként kezelik a 3D-t. és egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy nem marad meg ez a hozzáállás. van, aki hamar kiszeretett belőle és átlát a szitán, más viszont el van bűvölve.
  • EXPENDABLE #11
    Leírod a lényeget winnie, aztán még is csodálkozol a kommentem miatt. (Itt a nem rád eső részére gondoltam.) Rádeső része: Azt te sem tagadhatod,hogy ha valakinek tele van a töke az ilyen dolgokkal te vagy az első, aki a védelmükre kel.

    "sírni a 3d miatt a leggázabb. senki nem kötelez, hogy többet fizess."

    Tééényleeeeg?????????? :-O Most komolyan? Ki hitte volna... Eddig engem kommadósok köteleztek a moziban arra,hogy a 3D-s verzót nézzem meg...

    Nekem az egész 3D hisztériával van a bajom. Azon vitatkoznak bakker a stúdiók,hogy 3D legyen-e vagy nem. (ez egyben egy korhatár vita is természetesen). A szar forgatókönyv senkit nem érdekel. "Mind1 milyen szar a film John! 3D-s lesz aztán cső! Mire ezeknek a marháknak leesik,hogy a film egy kalap szar (beleértve a 3D nyújtotta pluszt is-alisa Fűrész 7) már jócskán tejel a filmünk." Egyszerűen már unalmas. Megértem,hogy így több a pénz. Felfogtam,hogy erre megy ki a játék. Tudom,hogy sok olyan mozinéző van, aki egy tál banánt is elnézegetne orgazmus közeli állapotban csak mert 3D. Tudom,hogy ez ellen nem sok dolgot, tehetek illetve,hogy ez csak az én személyes véleményem. De akkor is unalmas már...3D,3D,3D.... minőséget is hozni kellene már emberek...
  • winnie #10
    jé, de cuki, kis fób:) de ahogy woodrowwilson is írja, sírni a 3d miatt a leggázabb. senki nem kötelez, hogy többet fizess. a 3d egy remek módszer arra, hogy úgy növeljék a jegyárat, hogy a drága jegyár miatt sírók zokszó nélkül fizessenek többet. én inkább kivárom a 2D-s verziót, ha mozizok, idén amúgy sem hiszem, hogy volt olyan film, amiért megéri a 3D. volt pár animáció, ami eredetileg nem 3D-nek indult, pár konverzió és 1-2 normál 3d, de azok sem voltak erősek.
  • WoodrowWilson #9
    Mivel nem kötelező 3D-ben nézni, nem értem a felháborodásod.
  • EXPENDABLE #8
    Nem tehetek róla de ha meghallom,hogy 3D nekem még az élettől is elmegy a kedvem. Csak nekem kib.szott unalmas ez az egész? (Már úgy értem winnie-n kívül)
  • Celebrau #7
    Kíváncsi vagyok mi lesz Heather "előtörténete" a film szerint. Merthogy Heather Mason = Cheryl Mason (játék 1. rész)~ Sharon DaSilva (film), a kislány akit a "főhős" (játék: a fent is említett apa, Harry Mason <-> film: Rose DaSilva) keres. A játék végén Harry elhagyja Silent Hillt és kap egy újszölettet, ő lesz a 3. rész felnőtt Heather/Cheryl-je, ellenben a filmben a ködben maradnak, azaz nem élték túl a várost, tehát a játék története szerinti folytatást végül is lelőtték.
    Lehetne az mondjuk, hogy a "démon"-Alessa beállít Chris DaSilva-hoz a csecsemővel, de az nagyon fércmegoldás lenne, mivel Chrisnek semmi köze nem volt a "túlvilági" Silent Hillhez.
    Vagy lehet valami teljesen más. :D
  • ffxi #6
    18 éves? Az még lány :P
  • CooperD #5
    A 3. rész volt a legjobb a sorozatban, úh az jó ha az lesz az alapja a filmnek.
    Nekem amúgy tetszett az első rész is (bár lehetett volna jobb is, de nem volt rossz) és a Solomon Kane sem volt rossz. Én bizakodó vagyok.