Szekeres Viktor

Gyűlnek a szereplők a Hobbitban

Bilbó után újabb Hobbit-béli karakterekről derült ki, hogy kik bújnak a bőrükbe Peter Jackson legújabb Tolkien-feldolgozásában, melynek moziba kerülésére még több mint két évet kell várnunk.

A New Line Cinema, a Warner Bros és az MGM ma hivatalosan is bejelentette, amit pár napja újságírói értesülésekre alapozva mi is megírtunk, azaz a Peter Jackson által rendezett Hobbit 1-2 első leszerződtetett szereplőinek nevét. Elsőként a több angol tévésorozatból is jól ismert James Nesbitt írt alá JRR Tolkien regénye alapján készülő produkcióhoz, majd pedig a viszonylag újoncnak számító Adam Brown.

Nesbitt, a közlemény szerint, Bofurt fogja alakítani, a vicces és alkalomadtán bátor törpöt, míg Brown Ori bőrébe bújhat, aki ugyancsak egy törp lesz. A tervek szerint a filmek forgatása februárban kezdődik, így biztosítva azt, hogy az első Hobbit 2012 karácsonyán bemutatásra kerülhessen világszerte, természetesen 3D-ben.

Nesbitt és Brown mellett már korábban bejelentették, hogy a filmekben szerepelni fog Martin Freeman, Richard Armitage, Aidan Turner, Rob Kazinsky, Graham McTavish, John Callen, Stephen Hunter, Mark Hadlow és Peter Hambleton.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #17
    De most az nem kész tény, hogy Gandalf Mckellen lesz? Pedig azt hittem. Dehát ő egyszerűen nem lehet más, olyan, mintha John McClane-t más játszaná Willis helyett, annyira egybeforrt.
  • stringr #16
    Anya isten! Még két év ?? Mostanában annyi hír volt azt hittem maximum 1 éven belül nézhetem a moziban. Álljanak le a promóval mert utálok valamire rápörögni :P
  • Waterhorse #15
    Hoppá bocsi, te már válaszoltál, de nem biztos, hogy tudja a delikvens, hogy a "rumored" = "pletyka" vagy "úgy hírlik".
  • Waterhorse #14
    És szerinted az a zárójelben szereplő "rumored" mit akar jelenteni?
  • scagnetti #13
    Azt sajnálom hogy Brendan Gleeson-t nem választották be. Pedig ő nagyon beleillene egy törpeszerepbe, meg hát nagyon jó színész.
  • winnie #12
    uhh, azért ez kemény volt. ha beírom az imdb-be, hogy stallone, akkor azt hírként fogod kezelni?:) nem véletlenül van oda írva, hogy "pletykaszint". egy brazil oldal írt egy kamuhírt, valaki felvitte az imdb-re és valaki meg elhitte. ettől még lehet igaz, de nem érdemes ennyire elhinni.
  • berserk87 #11
    Nimoy-nak van egy kis köze a Hobbithoz
    ezt most találtam
  • berserk87 #10
    Nem, hanem innen meg innen
  • kalapos01 #9
    Téged valaki nagyon átvert. A Blikkből szerzed az infóidat? :)
  • Szolnokboy1 #8
    Christopher Lee jövőre 89 éves lesz, meg úgy tudom, Szarumánnak nincs nagy szerepe a Babóban, úgyhogy nem hiszem, hogy őt átutaztatják a forgatásra. Veszélyes már az az ő korában.