Szekeres Viktor

Már nem Doktor House a szuperfegyver

Az RTL Klub egy régi film sokadik ismétlésével verte meg a nem is olyan régen még TV2-es szuperfegyvernek tartott Doktor House-t, amely azonban még így is több mint egymillió néző fix programja szerdánként.

Nem elég, hogy már Amerikában sem nézik 10 millióan a Doktor House-t, idehaza is bukdácsolni kezdett az egykor első számú sorozatnak tartott széria. A bukdácsolás pedig azzal járhat, hogy a TV2 elveszti szerda esti trónját, hiszen az RTL Klub évek óta sikertelenül próbálta hol sorozatokkal, hol filmekkel detronizálni a Doktor House-t, valamint az azt követő sorozatot, jelenleg a Született feleségeket.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Doktor House múlt heti epizódját még mindig több mint egymillióan látták, s a 18-49 évesek között a TV2 harmadik legnézettebb műsora volt, azonban a konkurencián adott Rendőrakadémia 4-et még többen látták, nagyjából 1 millió 80 ezren. Ezzel pedig, ha hajszállal is, de a kereskedelmi korcsoportban is az RTL filmje győzedelmeskedett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #7
    "Egyébként mikor indult, akkor a Házból csak pár rész készítettek el, mert a producerek úgy gondolták, hogy nagy bukás lesz a film"

    szó sincs ilyesmiről, ez butaság.
  • juliskafarkas #6
    Szerintem is az egyik legjobb és legnézettebb sorozat a Dr. House. Uncsi? Ugyan már...Vannak szerintem is olyan részek, amik kicsit gyengébben sikerültek. De ha átlagosan nézem, akkor ez az egyik legjobb sorozat, amit mostanában a televíziók sugároznak. Egy időben nagy helyszínelők rajongó voltam. Na azt meg lehet unni. Szerintem az uncsi inkább.
    Egyébként mikor indult, akkor a Házból csak pár rész készítettek el, mert a producerek úgy gondolták, hogy nagy bukás lesz a film.Hát tessék... Szerintem nem csak Magyarországon, hanem a világ más részein is nézettségi rekordokat dönt a House.
    Kár, hogy most 2 hétig nincs új rész...
  • engine #5
    Azért ebben benne van az is, hogy már több csatorna is adja a sorozatot. Illet volna ezt is megemlíteni. Elvégre akkor vesztették el a "szuperfegyvert", nem azzal, hogy épp kikaptak. Ez csak következmény.
  • winnie #4
    ez kábé minden sorozatra igaz.
  • bippo #3
    Az orvosi esetek minden részben uncsik. De ki nézi az eseteket a Dr.House-ban?!
  • cstommy #2
    Szerintem meg Dr.Ház a legjobb, nincs vita!
  • AZTA #1
    Az tény hogy elég uncsi részről-részre szinte mindig ugyanazt látni, persze van egy két változás..új csicskások stb, de arra már nem elég hogy megtartsa a nézettséget.