Szekeres Viktor

Újabb műsorvezető-csere az RTL Klubnál

Ördög Nóra eltűnik az RTL Klubos Reggeliből egy időre, ugyanis a csatorna úgy érzi, hogy az X-Faktorban való szerepvállalása bőven elegendő számára. Helyettese Barabás Éva lesz.

Hétfőtől régi-új arc köszönti a nézőket az RTL Klub reggeli műsorában, a Reggeliben, hiszen Barabás Éva visszatér korábbi sikerei helyszínére. A műsorvezető 2001 és 2005 között már vezette az RTL Klub ébresztőműsorát, majd 2006. áprilisában lett a Fókusz és a Fókusz Plusz magazinjainak műsorvezetője. A tévés rajongóinak azonban üröm lehet az örömben, hogy megbízása kizárólag arra az időszakra szól, ameddig tart az X-Faktor zenés valóságshow. Barabás ugyanis Ördög Nórát helyettesíti, aki nemcsak az X-Faktor élő adásainak műsorvezetője, hanem szerkesztője is, így az RTL Klub közleménye szerint túl sok feladat hárulna rá a reggeli műsorral együtt.

Barabás Éva tehát Szujó Zoltán partnereként köszöntötte a nézőket, s meglehet, hogy nemsokára Kovalcsik "Lilu" Ildikó is ideiglenesen eltűnik az RTL Klub reggeli műsorából, hiszen azt rebesgetik, hogy ő lesz a Való Világ 4 egyik műsorvezetője. Ez esetben a csatorna minden bizonnyal Csonka Andrásnak is ideiglenes partnert fog keresni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • algost #6
    Úristen, te kurva buta lehetsz:)
  • bippo #5
    Ha szerkesztője a műsornak, akkor kicsit több munkája van benne, mint heti 5 óra. Meg aznap este még letolja az after-x-et is.
  • AZTA #4
    hát igen dolgozik egy héten vagy 5 órát, meg is értem hogy nem bír többet :D
  • wfefe #3
    Kié másé is lehetne az első fikázó beszólás... Nem mintha számítana, hogy ki vezeti a műsort, egyébként Lilu engem is irritál, ezért nem is nézem, legalább nem kell kommentelni...
  • bottika #2
    Én Ördög Nórát kivételesen komálom. Szerintem arcbeli képességei (és alakra is jó) alapján beajánlhatná valaki a következő James Bond lánynak, jól helyt állna. Vajon tud angolul?
  • leeloodallas #1
    Az egyik nyomorultat egy másik váltja...