Szekeres Viktor

Megérkezett a jövő év legjobban várt scifi-komédiájának előzetese

Simon Pegg új filmet írt, ezúttal nem horrort és krimit, hanem scifit - természetesen komikus felhangokkal. A Paul így természetesen a jövő év egyik leginkább vártabb filmjévé lépett elő.

Mi történik, ha két képregényőrült Amerikát keresztül szelő útján egy idegen lénybe ütközik az Area 51 környékén? És mi történik akkor, ha ez csúnya földönkívüli beszélni kezd hozzájuk. Ez derülhet ki a februárban mozikba kerülő Paul-ból, melynek főszereplője Simon Pegg lesz, az idegen hangját pedig Seth Rogen fogja kölcsönözni.


Simon Pegg írótársa a Paul esetében nem az az Edgar Wright volt, akivel együtt jegyezték a Haláli hullák hajnalát, valamint a Vaskabátokat (Wright ugyanis a Scott Pilgrim a világ ellen készítésével volt elfoglalva), hanem Nick Frost, akit ugyancsak nagyon jól ismerhetünk a fent említett két zseniális filmből. A Paul rendezését az a Greg Mottola vállalta el, aki 2007-ben hatalmas sikert ért el a Superbad - avagy miért ciki a szex?-szel, majd pedig ugyan csúnyán megbukott az Adventureland - Kalandparkkal, de csak anyagilag, hiszen 2009-ben jobb film nem készült Hollywoodban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #12
    Mellesleg a filmről..nekem kicsit eszembe juttatja a Kedvenc marslakóm című alkotást:)
  • zoltanszon #11
    Elnezesed, ezek szerint csunyan felreertettelek.
  • kalapos01 #10
    Ezt mondom. Most végre hallottál. Most már én is hallottam. :)
  • xido #9
    Köszönöm szépen..reméltem valaki érti is,amit írok,hogy nem a srácokat nem ismerem,hanem erről a filmjükről nem hallottam még eddig....
  • bippo #8
    Azért nem érzem az ellentmondást, mert a 'legjobban várt' úgy is értelmezhető (én is így értelmeztem), hogy sokan tudják már, hogy jön, és várják, mert jónak ígérkezik.
    De úgy néz ki, a cikkíró és te is úgy értelmezted, hogy mindenki várja, hogy Peggéknek legyen végre új filmjük, és íme.
    Mindkettő értelmezés jó, szerintem ez okozhatta a félreértést.

    Szummázva: Én örültem, hogy a cikk által tudomást szereztem róla, így már én is várom. És szerintem ő is.
  • kalapos01 #7
    A vicces egyébként, hogy azzal jön, hogy ő néz előzeteseket. Amit nincs értelme kiemelni, mert ez egy új előzetes, így nyilván nem láthatta.

    (Más kérdés, hogy nem esett le neki, hogy éppen azért ez a fene nagy kiemelés, hogy legjobban várt, hogy felhívja azok figyelmét arra, hogy jóság közeleg, akiknek fingjuk nincs arról, hogy mi az a Paul. Aki meg nem látta Peggék eddigi filmjeit, az...)
  • bippo #6
    Nem, ő csak annyit mondott, hogy ERRŐL a filmről nem hallott még. (Tessék már értelmezve olvasni, ha már szegénységi bizonyítvány...)
    Amúgy erről még én sem hallottam, pedig imádom őket. (pl. a zombis filmeket utálom, de a Haláli Hullák Hajnala szuper volt.)
    Külön színfolt volt a 'How to lose friends and alienate people' c. film.

    Ez a film részemről is várós, jó kis őrültködés lesz. Ami érdekes, hogy Seth Rogen pont csak hangként jelenik meg, artikulálni pont nem nagyon tud.(bár a hangja meg jó)
  • czyi #5
    csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, ha a fent említett filmeket nem láttad, illetve alkotóiról sohasem hallottál!

    nekem nagyon várós egyébként!
  • Wittgen #4
    Jaja, Pegg és Frost oltári jó párost alkotnak a vásznon minden tekintetben. Hál'Isten kitöltik azt az űrt, amit Spencer és Hill, Glover és Gibson, Mattheu és Lemmon hagytak maguk után.

    Alig várom, hogy egy újabb Wright, Pegg, Frost közös film készüljön :)

    Ez a cucc meg jól néz ki, biztos megnézem.
  • zoltanszon #3
    xido, nem nagyon szoktam egyeterteni Viktor velemenyevel, de ez esetben azt mondom, hogy ha egy kicsit is szereted a brit humort, akkor ajanlom figyelmedbe ugy a Halali Hullak Hajnalat, mint a Vaskabatokat. A Simon Pegg / Nick Frost (Edgar Wright) zsenialis paros (trio)