Ötvös Tibor

Mozgásban Amerika kapitány


A héten már foglalkoztunk a Sega által frissen bejelentett Amerika kapitány játékával, de ma megérkezett az első mozgóképes trailer is a játékból.

A Captain America: Super Soldier eleve hátránnyal indul, hiszen a Sega a borzalmas Iron Man sorozatával alaposan leírta magát a szuperhősös játékok rajongóinak szemében, de a Marvel ennek ellenére továbbra is bizalmat szavaz a kiadónak és az Amerika kapitány mellett a Thor adaptáció is náluk kötött ki.


A fenti jelenetsor alapján akár bizakodhatnának is a rajongók, ám nem szabad elfelejteni, hogy az Iron Man 2 kapcsán is láthattunk olyan trailereket, melyek alapján bizalmat szavaztunk a címnek - és a Sega is esküdözött, hogy most minden más lesz - és mégis az első részhez hasonló borzalmat kaptunk.

A Captain America: Super Soldier 2011-ben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #9
    A Shattered Dimonsions-ra gondolsz?..-Már nagyon váro PC-re..megy a többi mellé..eddig minden pók-játékkal el tudtam ökörködni több-kevesebb ideig:)
  • nessboth #8
    Szerintem egyszerű a magyarázat, a Sega lehet, hogy fillérekért dolgozik, és a Marvel-t sem a játék színvonala érdekli, mert tudják, hogy a hípe meg a film aktualitása mellett a név eladja.
  • vg #7
    meg az új pókember is nagyon jó!
  • Zocsi #6
    Mert most "ez" a "trendi".

    Amúgy nekem a Batman:AA jut róla eszembe... legalábbis ami a mozgáskoreográfiát illeti. Belassított kombók, meg minden. Amúgy ezzel semmi bajom nincs, mert a Batman az utóbbi idők egyik legjobban eltalált TPS-e!
  • Rage47 #5
    http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-captain-america/705895
    http://www.gametrailers.com/video/nycc-10-captain-america/705898
  • xido #4
    Azért ez így egyelőre jól néz ki,jó tálalásban nem tudom megunni az ilyen akrobatikus részekkel díszített üssed üssed játékokat:)
  • Rage47 #3
    én azt hittem nácik, mivel nem tudok semmi Amerika Kapitány világáról
  • Jagdgeschwader #2
    A Hydra katonák miért néznek ki úgy, mint a nácik? Miért nem a tradícionális zöld-sárga kezeslábasban parádéznak? Hmmm azt hiszem, kezdem sejteni...

  • KillerBlue #1
    Azért elég durva, hogy miután a Raven egy szuper játékot készített a Wolverine-hez a Marvel még mindig a Sega-t bízza meg az ilyenekkel. Még szerencse, hogy az X-men jogok a Fox-nál vannak.