Szekeres Viktor

Itt a Halálfutam 2 előzetese

Három nap, tíz gyilkos, húszezer lőszer - ezzel a mottóval próbálja a Universal eladni az új Halálfutamot, melyet nem a mozikban, hanem a legközelebbi hipermarketben vagy elektronikai szakboltban kell majd keresnünk.

Épp ideje volt, hogy megjelenjen a Universal Pictures szigorúan csak DVD-re és Blu-ray-re elkészített új filmjének, a Halálfutam második részének (Death Race 2) az előzetese. A mozifilmben főszereplő Jason Statham helyett ezúttal Luke Goss-t láthatjuk a film főszerepében, s neki olyan jól csengő nevek asszisztálnak, mint Ving Rhames, Danny Trejo vagy Sean Bean.


A második Halálfutam-film egyébként valójában nem folytatás, hanem előzménysztori, mely arra fókuszál, hogy miképp vált nagy szenzációvá a börtönben megrendezett autóverseny. A Roel Reiné által rendezett Halálfutam 2 előzménye 2008-ban került a mozikba, egy klasszikusnak számító, ám nagyon rossz Sylvester Stallone-film feldolgozásaként és Amerikában 36, a világ többi részén 39 millió dollár bevételre tett szert, tehát a mozikban megbukott, mint a Jason Statham-filmek többsége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    a dvd-s folytatásokat szinte mindig első részes anyagokkal próbálják eladni.
  • bippo #4
    Bakker, ez Death Race 1 remake lesz vagy 2?
    Vagy csak ilyen sok jelenet volt az első részből?
  • KRTuning #3
    ez egy gagyi folytatás, ha nem így lenne nem vágták volna bele az első rész képeit...
  • es5eNCe #2
    Való igaz ritka fos film volt annak a második része. Én nem láttam bemutatót belőle de gondoltam mivel az első nem volt rossz talán ugyanazok a készítők tesznek egy újabb próbát, de sajna már 10 perc után láttam hogy ez valószínűleg DVD-re készült és mozit nem látott:(
  • Wittgen #1
    Remélem nem csalódok akkorát, mint a 30 days of night folytatásánál, ahol szintén remek volt a trailer, maga a film meg egy f*stalicska.