Szekeres Viktor

Új ember vezetheti fel a csúcsra a TV2-t

Simon Zsolt lett a TV2 vezérigazgatója. A tizenöt éves szakmai múlttal rendelkező topmenedzser a MEC médiaügynökség ügyvezető igazgatói pozíciójából érkezik az országos kereskedelmi csatorna élére.

2010. október 25-től Simon Zsolt a TV2 vezérigazgatója. A szakember jelenleg Magyarország egyik vezető médiaügynöksége, a MEC ügyvezető igazgatója. Irányítása alatt indult el a MEC hálózaton belül elsőként a vállalat márkázott tartalmakkal és műsorkereskedelemmel foglalkozó díviziója, amely modellt azóta világszinten átvettek. A 15 éves médiaügynökségi múlttal rendelkező Simon Zsolt 2006-tól a MEC kelet-közép európai vezetőjeként nemzetközi szinten is elismert szakembernek számít a TV2 sajtóközleménye szerint.

"Örömömre szolgál, hogy Zsolt személyében egy nagy szakmai tapasztalattal rendelkező top menedzser csatlakozik a ProSiebenSat.1 cégcsoporthoz. A magyarországi érdekeltségeink nagyon fontosak számunkra, és a TV2 új vezérigazgatójának nagy szerepe lesz abban, hogy tovább erősítsük a pozíciónkat ebben a régióban. Simon Zsolt szakmai múltja és erős kapcsolatrendszere a média iparágban biztosíték arra, hogy ezt a célunkat elérjük."- nyilatkozta Thomas Ebeling, a ProSiebenSat.1 ügyvezető igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • boomsly #4
    Kéne vennem egy új TV-t. De 1 hét után rájöttem: nem kéne vennem 130-ért új tv-t ezekhez a csatornákhoz.
    HD-ban nézzem a sok helyszínelést és a már felsorolt bárgyú, ökör műsorokat?!
    DVD-zni pedig már alig van időm...
  • bippo #3
    Ezt is most is megteheted, csak másik csatornán.

    Amúgy én is utálom a párhuzamos műsorokat. Ha valaki szereti az adott stílust, akkor az egyikről lemarad, ha meg nem szereti, akkor meg mindkettőn az van.
  • zoltanszon #2
    Javitok:

    "de ha megsincs mas valasztas, akkor legalabb legyen valasztasi lehetoseg..."
    Ugy ertettem, hogy ha az adonak kvazi "kotelezo" leadni az ilyen szemetet, akkor mi nezok tudjunk valasztani, hogy melyik a kevesbe rossz.
  • zoltanszon #1
    Ha jot akar a TV2-nek, akkor azzal kezdi, hogy megszunteti a parhuzamos adasokat.
    Gondolok itt a Vacsoracsata - Hal a tortan, Joshi Barat - Monika show, Baratok kozt - Joban rosszban es egyeb borzalmakra.
    Egyaltalan nem kene levetiteni az ilyen sz.rokat, de ha megsincs mas valasztas, akkor legalabb legyen valasztasi lehetoseg...