Szekeres Viktor

A Microsoft mozifilmet és tévésorozatot akar a Halo-ból

A Microsoft a Peter Jackson-féle besült Halo-mozifilmes projekt után sem tett le arról, hogy feldolgozza a népszerű videójáték-sorozatot, mely nem csak film, hanem tévésorozat formájában is életre kelhetne.

A Variety a minap a Halo-sorozatról jelentetett meg egy cikket, melyben mikrofonvégre kapták Frank O'Connor fejlesztési igazgatót, s megkérdezték tőle, hogy láthatunk-e valaha Halo-mozifilmet. A kérdés alapja az volt, hogy az iparági közlemények szerint a Microsoft még jelen pillanatban is dolgozik a film szkriptjén Alex Garland, Stuart Beattie, D.B. Weiss és Josh Olson forgatókönyv-verziói alapján.

O'Connor a kérdésre válaszolva elmondta, hogy a cégnek továbbra is feltett szándéka, hogy elkészítsen egy remek Halo-filmet, s hozzátette, hogy rengeteg dokumentációval és egyéb anyaggal tudnák megtámogatni a projektet. Kiderült, hogy a Microsoft már tudja, hogy milyen történetet szeretne elmesélni, de csak akkor fog továbblépni, s beindítani film előkészítését, ha megfelelőnek látja erre az időt - egyelőre pedig nincs okuk sietségre.

O'Connor még azt is elmondta, hogy a Halo-mozifilm története önmagában megállná a helyét, s nem tervezik szóról-szóra újra elmesélni a játékok sztoriját. Sőt, a szoftvergyártó cég történeti elképzeléseit nem csak filmformátumba öntené, hanem tévésorozatként is megvalósítaná, s jelenleg ezen a téren is partnereket keresnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bhalage #5
    kalap fos az egész halo trédmárk
    igénytelen, mint akiknek készült, gondolom a film is ilyen lesz
    ($_$) ennyi
  • Johnny Maize #4
    Vagy ennek a hangulatát.

  • Gabe18 #3
    Ezt a hangulatot kéne benne megtartani, már jó lenne...

    http://www.youtube.com/watch?v=bjz3FtsR8sU&feature=related
  • opeca #2
    MAjd lesz egy Uwe Boll féle mozifilm, és egy gagyi tévésorozat.
  • Sliderx #1
    Egyszer elkészül ez is csak kérdéses hogy mikor.