Szekeres Viktor

Mégis van esély a Hipervándor 2-re?

Hayden Christensen elmondása szerint jó esély van arra, hogy elkészüljön a 2008-as év egyik legnagyobb csalódását okozó Hipervándornak a folytatása. Ami még kérdéses, az a folytatás sztorijának irányvonala.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb mozis csalódása a scifi műfajában egyértelműen a Hipervándor (Jumper) volt, melynek érdekes koncepciójából Doug Liman készített botrányosan rossz, gyerekes filmet. A produkció 85 millió dollárba került és rettenetes kritikák ide vagy oda, érdekelte az embereket, hiszen Amerikában 80, világszerte pedig 142 millió dollár bevételt hozott. Azonban mivel a 20th Century Fox stúdió tisztában volt a nézői véleményekkel, nem nagyon forszírozta a második részt.


Pedig megtehette volna, hiszen a Hipervándor egy 90-es évekbeli regény alapján készült, melynek 2004-ben megjelent a folytatása, sőt, 2008-ban egy újabb epizódot is kapott. A filmben a főszerepet játszó Hayden Christensen az MTV News-nak adott interjújában mondta el, hogy jelenleg is folynak a beszélgetések a Hipervándor 2-ről, s arról, hogy milyen irányba menjen a történet. "Remélem sötétebb tónusú lesz. A koncepcióban rengeteg még a kiaknázatlan lehetőség, főleg, hogy 2008-as film csak afféle felvezetés volt."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gulyasandras #9
    Production Budget: $85 million

    Worldwide: $222,231,186


  • narumon #8
    Az 1 nagyon rossz volt, szerintem kár a másodikra költeni. (vagy kurvára át kell irniuk az egészet.)
  • Wittgen #7
    Nekem nagyon nem tetszett a film, ha nem készülne 2. rész belőle, nem sírnék miatta.
  • Jimmyke #6
    Pedig az a jelenet rántja le a leplet a Jumper + Twillight crossoverről, a céljuk az, hogy végleg megüssék a filmtörténeti mélypontot.
  • ldavid #5
    nem mindenki twilight fan, hogy tudja a nevét...
  • vg #4
    Hol? A film végén van pár másodperce Kristen Stewart, mint a főszereplő testvére. Nem láttad a filmet, vagy mi?
  • mynameisbence #3
    Ki van ott?
  • morden #2
    Mostanába sok-sok filmet "sötétebb tónusra" terveznek, remélem nemsokára vége lesz a depis korszaknak és a boldogság/világoság lesz a fő irányvonal.
  • vg #1
    Jó film volt, és a végén pár másodpercre ott van "Bella" is.