Szekeres Viktor

Egyszerre készül a Mad Max 4 és 5

Úgy tűnik, hogy George Miller elég komolyan veszi a Mad Max-sorozat felélesztését. S bár Mel Gibson nem tér vissza a sorozatba, az alkotó neve elég garanciát jelent arra, hogy a régi filmek hangulata visszatér.

Amikor a színésze, Tom Hardy, elmondta, hogy kilenc hónapig fogja forgatni az új Mad Max-filmet, a Mad Max: Fury Road-ot, azon nyomban elkezdődtek a találgatások, hiszen meglehetősen hosszúnak tűnt az idő. Nos, a Twitchfilm értesülései szerint mindennek az az oka, hogy George Miller, a filmsorozat atyja, egyszerre akar leforgatni két Mad Max-filmet. A második film munkacíme Mad Max: Furiosa, s a tervek szerint a két epizódot egymáshoz viszonylag közel fogják bemutatni.


Persze hivatalos megerősítés még nem érkezett az értesülésről, de maga az eljárás nem szokatlan és költségkímélő, így készül annak idején a Gyűrűk ura-sorozat, a 2. és 3. Karib-tenger kalózai, és az Anakonda 3. és 4. része is. Más kérdés, hogy ez a megoldás feltételezi az első film sikerét, s azt is, hogy lesz elégséges kereslet a folytatás(ok)ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BlueGold #14
    Egy kis segitség Wiki-től
  • bmw #13
    Csak csatlakozni tudok Pann-hoz, Gibson nelkul ez nem mad max.....
    De meg sorolhatnek par filmet hozza ami szinten ugymond folytatas de nem ugyanazon a neven kellett volna megjelnni.....
  • Nasedo #12
    Biztos nem jutott eszébe a Vissza a jövőbe és a Mátrix.
  • Betonparaszt #11
    Csak szólok winnie, hogy Mel Gibsonnak nem a Mad Max volt az első főszerepe.
  • zaki #10
    tényleg? hihetetlen okos vagy, erre nem is gondoltam. köszönöm szépen a segítségedet.
  • pann #9
    nem azt mondom hogy nem nézem meg vagy nem lehet jó, de mikor azt a film címet hallom hogy Mad Max akkor nekem Mel Gibson ugrik be, d eugyanúgy Piedone filmet sem tudnék elképzelni Bud Spencer nélkül és Saint Tropezi csndőrt sem Loui de funes nélkül és nekem a Star Wars is csak 3 részből áll (4,5,6 epizod).
  • Skynet #8
    Segítek hogy lehet,mert látom szövegértelmezésből 0 vagy, de a kötözködés az megy.

    A mondat lényege annyi hogy ezeket a filmeket úgy forgatták le hogy 2 részt egyszerre forgattak. Hát így. Tetszik nem tetszik ez bizony megegyezik az említett filmeknél,akármekkora okádék is az anakonda sorozat.
  • winnie #7
    sajnálhatod, hogy ennyire felszínes és maradi vagy. anno, 30 éve megkapta egy fiatal színész élete első főszerepét, de csak mert ráesett a választás, valószínűleg a siker inkább köszönhető az egész sztori és univerzum kitalálójának - s nem annak, aki elmondta a szavakat, amiket megírtak neki, és mozgott a kamera előtt kialakított környezetben.

    szó se róla, én is sajnálom, hogy más lesz az arca és a hangja a főszereplőnek, de.
  • pann #6
    Nálam a mad Max egyenlő Mel Gibsonnal vagyis amiben nem Mel Gibson játszik az nekem nem Mad Max, és akár az atyúristen is rendezheti.
  • Johnny Maize #5
    Miért ne lehetne egy lapon emlegetni az ugyanolyan forgatási eljárás miatt?