Szekeres Viktor

Megvan a LEGO-mozifilm rendezője

A Transformers indította el a mostani egyik fő mozis adaptációs hullámot, mely szerint a hollywoodi stúdiók mindenféle gyerekjátékok, robotok, babák és társasjátékok alapján készítenek filmeket. A LEGO sem akar kimaradni.

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. tervezett LEGO-mozifilmje megtalálta rendezőjét - illetve rendezőit, hiszen Phil Lord és Chris Miller, a tavaly év meglepetéssikerének, a Derült égből fasírtnak a rendezői már a tárgyalások végső stádiumába értek a stúdióval. A duó ráadásul nem csak a rendezői, hanem a forgatókönyvírói posztot is betöltené.

Egyelőre a tervezett film történetéről semmit sem lehet tudni, csak annyi biztos, hogy egy családi kalandfilm lenne, mely a Lego-világban játszódik, s a mai divatnak megfelelően animációs és élőszereplős jeleneteket ötvöző hibrid lenne. Ez utóbbi műfaj egyébként csak a rendezők prezentációját követően kristályosodott ki, hiszen sokági sem a Warner, sem a Lego cég nem tudta, hogy élőszereplős vagy 100%-ban animált irányba induljon el filmjével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pesta76 #4
    Megnéztem ezt a kis animációs filmet. Jó volt látni azokat a figurákat animációban mozogni amikkel az emberek nagy része játszott még fiatalabb korában! Kíváncsian várom mit tudnak kihozni az élőszereplős moziból.
  • brueni #3
    nem ez lenne a lego első megnyilvánulása...


    Lego - Clutch Powers kalandjai
    (Lego - The Adventures of Clutch Powers, 2010)


    Clutch Powers, a LEGO univerzum legjobb építőmestere és felfedezője, aki élete legveszélyesebb küldetése előtt áll. Clutch és LEGO szakemberekből álló csapata izgalmas kalandjuk során LEGO City-ből indulva az Űr Rendőrség Börtönbolygóján keresztül eljutnak Ashlar középköri földjére. Küldetésük, hogy a királyi trón törvényes örökösének segítsenek megtalálni a bátorságot annak érdekében, hogy visszaszerezhesse a birodalmat az ördögi gonosztevő, Mallock kezei közül. Építő tudásuk komoly próbatétel elé kerül, amikor Mallock csontváz-seregével néznek farkasszemet.

  • bippo #2
    De jó, hogy eszembe juttattad, lesz Gulliver film is Jack Black-kel, már nagyon várom.
  • Mister #1
    Gulliver a félelmetes törpelegók földjén?