Szekeres Viktor

Maffiózó lesz új filmjében Sylvester Stallone

Életrajzi filmben szerepelhet Sylvester Stallone, ráadásul ezúttal a törvény rossz oldalán álló személyiséget alakítana, a hírhedt maffiózót, John Gottit. A filmterv ötlete Gotti, ugyancsak börtönviselt fiának fejéből pattant elő.

A TMZ értesülései szerint 'Junior' John Gottival tárgyalásokat folytat Sylvester Stallonével, hogy az akciósztár az elhunyt édesapjáról készítendő életrajzi film főszereplője és rendezője legyen. A történet a fiú emlékein alapulna, és az apjával való meglehetősen diszfunkcionális kapcsolatra koncentrálna. Stallone természetesen a korabeli média által csak Dapper Donként emlegetett Gottit alakítaná.

A hírhedt John Gotti a 70-es években vette át a nagy hatalommal bíró Gambino család, illetve bűnszövetkezet irányítását, hogy később, 1992-ben tizenháromrendbeli gyilkosságért börtönbüntetésre ítéljék. Fia, Junior, ugyancsak megtapasztalta az amerikai büntetés-végrehajtás vendégszeretetét, ő zsarolásért ült és 2005-ben szabadult. A hírek szerint Stallone jelenleg forgatókönyvírót keres a projekthez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #19
    A tomegnek eladhatosagot is figyelembe veve sem lehet egy sorozat Victor Hugo kidolgozottsagu, plane, ha kapcsolatok es nem tehetseg alapjan valasztjak ki a forgatokonyvirokat, mint a szineszeket, mint ahogy mukodik egesz Hollywood.
    Egy szint fole eleve nem mehetnek, a tipikus kliseket eleve nem hagyhatjak ki, mert akkor nem nezne meg az atlag amerikai/angol vagy akar magyar.
    Tipikusan ingerkuszob feletti effektekkel, allando izgalommal egyeb nezocsalogato trukokkel van tele a legtobb sorozat, a tortenetnek is ez a szerepe.

    Mindenesetre en meg nem lattam jo sorozatot, olyat, ami vegig tetszett volna, pedig probalkoztam.
    Az amcsi katonas filmekkel is. ;) Lattam egyparat, mindegyikbol jott a demagogia meg az eppen aktualis amcsi lifestyle feeling.

    A sok kulonbozo stilusu amerikai filmen mind erezni, hogy egykaptafara keszult, vmi nagyon hianyzik beloluk, ami pl. nehany europai filmben benne van.
    Az amcsi filmeken egybol erezni, hogy bovli. Az amcsi hamis eleterzes reklmaja mind, a butabb/atlag emberre drogkent hato, masokbol undort kivalto manipulacio, szellemi ragogumi.

    Persze az europai filmek sem tokeletesek, de en inkabb nezek gyengebb effekteket, olcsobb kamerakkal, esetleg gyengebb rendezovel, de magasan jobb sztorit, jobb szineszekkel es azzal a plusz "igazi" hangulattal.
  • winnie #18
    akkor te még nem láttál sok amcsi katonás filmet.

    "Akkor ujra leirom az evidens dolgot a sorozatokkal kapcsolatban:"

    az evidens után az igazat is próbáld meg. valóban nem tudják, hogy mikor, de a legtöbb sorozatnál lehet sejteni, hog sok év, esetleg 1 v 2 van még. viszont a végét tudják, mert ha nem tudnák, hova tart a sorozat vagy az évad, akkor nem lenne esélyük.

    "akkor sem veheti fel a versenyt egy komplex regennyel, de egy jobb novellaval sem."

    már hogyne. egy évad simán egy komplex regény, egy rész pedig egy novella.
  • Tetsuo #17
    Amcsi katonas filmek is a bullshit kategoria... na nem az effektek, hanem a gagyi es hazug/demagog tortenet miatt.

    Akkor ujra leirom az evidens dolgot a sorozatokkal kapcsolatban: a sztorit ugy irjak hetrol-hetre, honaprol-honapra, hogy nem tudjak mikor es hogyan lesz vege, csak irjak esetleg mas es mas "irok", elkezdenek gyenge szalakat, amit vagy befejez vki vagy nem. Altalaban nem kerek a tortenet de ha az is, akkor sem veheti fel a versenyt egy komplex regennyel, de egy jobb novellaval sem.
    Es nem csak az irok huzzak, mint a retest, hanem a szineszek is..
  • sanyicks #16
    LOL a sopranost összehasonlítani a győzikével. Baze sok részt láthattál belőle.
    Sok sorozatot és filmet láttam, minden témából, de a top5-ben benne van.

    Az meg hogy bűnözőkről szól, meg ilyesmik az miért zavar? Amcsi katonás filmek is, legális bűnözőkről szólnak, szintén a politikás elnökös filmek.
  • Tetsuo #15
    Ok, de attol megiscsak tetves gyilkosok. A Puzo altal "festett" keresztapa szentimentalis romantikaja meg mese.
    Capone eletet is feltupiroztak a filmekeben rendesen, valojaban egy brutalis szadista volt alacsony IQ-val.
    A Soprano-csalad pedig csak egy fokkal jobb, mint a Gyozike csaladja.. megaztan a sorozat, az sorozat. Nem akarom megint kifejteni miert is alacsonyabbrendu esztetikailag mint egy mozifilm.. plane mint egy izes regeny.

    Szerinted Stallone a sittessel a teljes igazsagrol beszelget? Akkor el vagy tevedve. Az ilyen torz legkorben felnott emberek valszeg narcisztikusak es penzzel akarnak elintezni mindent, a csaladi legenda felepiteset is..
  • Quantumleap #14
    Mellesleg nem tudom, mit értenek egyesek az alatt, hogy "Sly körülveszi magát bűnözőkkel." Az ifjabbik Gottival közösen akar dolgozni a forgatókönyvön, ennyi az egész. Ifj. John Gotti amúgy hivatalosan jó útra tért ex-gengszter, dokumentumfilmekben is szokott szerepelni (én pl. A maffia történetében láttam, meg nem mondtam volna róla, hogy bűnöző volt). És azt lássuk be, egy hiteles életrajzi filmhez szinte elengedhetetlen a főszereplő, vagy halála esetén valaki hozzátartozó vagy ilyesvalaki megkeresése. Mint ahogy Scorsese is találkozott az IRL Henry Hill-lel a Nagymenők megalkotásakor.
  • Quantumleap #13
    És nem is az én kommentemre válaszoltál.
  • Vergil 20 #12
    Hmm, most jöttem rá, hogy én nem is a te kommentedre akartam válaszolni, hanem Keltáéra, aki egyel fölötted van.My bad :D
  • JohnR #11
    Szerintem nincs gond azzal, hogy Stallone megpróbál letenni az asztalra egy gengszter drámát, mely valós eseményeken alapul.
    Sokkal inkább az nem szimpatikus, hogy ilyen Gotti Jr. féle bűnözők mozi közelbe kerülnek. Már ránézésre (TMZ videó) is minimum 20 év börtönt kéne kapnia a körülötte lebzselő sleppjével együtt. Nem értem mit keres Stallone ilyen emberek között. Most itt nem lenézően mondom, hanem egyszerűen nem illik a képbe Sly. Lehet filmet forgatni, önéletrajzi ihletésűt is, hogy nem veszi magát körül bűnözőkkel. (Azért van ellenpélda is lásd: Kapj el, ha tudsz - Bár ott nem maffiózóról van szó)
    Ettől függetlenül persze lehet, hogy jó film lesz. Én biztos jegyet válltok majd rá.
  • Wolfman017 #10
    Haver, írtam én olyat, hogy rakás szarok azok a filmek? Szövegértelmezés 1-es ülje le! De gyengeelméjűek kedvéért leírom még egyszer, hátha végre felfogják:
    Nekem nincs bajom a maffiózós filmekkel, se a bűnözős filmekkel, se az öldöklős filmekkel(Világos már??), én csak viccelni próbáltam az első kommenttel, (amihez te meg egyesek túl hülyék, hogy felfogják) hogy Stallone olyannal csinál filmet aki zsarolásért volt börtönben (meg még ki tudja mi nem derült ki), akinek az apja többrendbeli gyilkosságért börtönbe került, meg biztos nem virágeladásból él meg ő se meg a haverjai/családja se, Stallone pedig aki egy legenda és több generáció nőtt fel a filmjein és még nől fel, ilyen alakokhoz adja a nevét. Olyan mintha tegyük fel Bodrogi Gyula összespanolna a móri gyilkosság elkövetőinek valamelyik nem kisebbségi teljesen törvényes munkát végző haverjával, és elkezdeni filmet forgatni a haverokkal meg rokonsággal a csávó életéről. Ééééértem???