Szekeres Viktor

Itt a Trónok harca sorozat előzetese

Az HBO végre bemutatta a Trónok harca című sorozatának első előzetesét, mellyel leginkább az Inni és élni hagyni rajongóit próbálta elcsábítani, hiszen a promó a vámpíros sorozat új szezonjának elején volt látható.

Megérkezett az első komolyabb videóanyag a George R. R. Martin fantasy-sorozatából, a Trónok harcából készített sorozathoz. A széria, melynek pilotját tavasszal már leforgatták, 2011-ben mutatkozhat be az HBO-n Game of Thrones címmel. A hírek szerint a többi epizód forgatási munkálatai július végén kezdődnek.



A csatorna tervei szerint minden egyes Trónok harca-évad egy-egy regényt dolgozna fel a könyvsorozatból, tehát siker esetén jó pár évig képernyőn maradna a széria. A nagy kérdés azonban, hogy lesz-e siker, hiszen egy másik népszerű fantasy-ciklusból készített sorozat, a Legend of The Seeker alig pár hete fejeződött be, többek között a nem túl jó nézettsége miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cS6Szi #4
    "A nagy kérdés azonban, hogy lesz-e siker, hiszen egy másik népszerű fantasy-ciklusból készített sorozat, a Legend of The Seeker alig pár hete fejeződött be, többek között a nem túl jó nézettsége miatt."
    Azért nem kéne összehasonlítani a Legend of seeker-el. Az egyetlen közös vonás a két ciklusban, hogy mindkettő fantasy. De itt nagyából véget is ér a hasonlóságok sora. George Martin tűz és jég dala sokkal komplexebb és inteligensebb mint az Igazság Keresője. Sokkal inkább való sorozatnak. Teli van ármánnyal, intrikával, nagy csavarokkal. Az igazság keresője igazából sajnos nem hozta azt a feelinget amit könyvben nyújtott. Nem volt rossz. Pl: szombat délután eltudnám nézegetni úgy mint anno a Herkulest meg a Xénát. De A Trónok harca inkább esti sorozatnak lesz fain, mert alapból sokkal sötétebb. Ebbe nem nagyon kell majd CGI. Anélkül is lehet ütös. Az igazság keresőjéből meg pont ezek hiányoztak. Az egész "kereső" világ a mágiára épül, de a sorozatban olyan szinten leegyszerüsitették, hogy rossz volt nézni.
    Bizom benne, hogy a Tűz és Jég dalával nem ez lesz. Megprobálnak majd hűek maradni a könyvhöz akkor igazán jó kis sorozat lehet belőle.
  • hiftu #3
    Ezeket a negyed másodperces snitteket kevés helyen lehetne előzetesnek nevezni.
  • koschwarz #2
    vagy ez teaser? mind1...
  • koschwarz #1
    na, a tréler alapján akár egy uwe boll film is lehet...de azért várós.