Szekeres Viktor

Megérkezett az új, kannibálos film előzetese

Eddig ódákat zengenek az új mexikói horrorról, mely pár szorult helyzetben lévő kannibálról szól. Kérdés, hogy mindez csak a hardcore, a kannibálos műfajra kiéhezett rajongók lelkesedését jelzi, vagy az alkotás valódi minőségét.

Meglehetősen jók az előzetesek vélemények Jorge Michel Grau horrorfilmjéről, a Somos lo que hay-ról. Az eddig inkább rövidfilmekben utazó mexikói rendező filmjének angol címe We Are What We Are, azaz tükörfordításban "Vagyunk, amik vagyunk", s a tervek szerint Cannes-ban kerül bemutatásra. (A rendező nem tévesztendő össze a klasszikus, 1974-es, Let Sleeping Corpses Lie című horrorscifit és a Vérző vágást is készítő Jorge Grauval.)


Az eddig a rajongók ovációjától kísért Somos lo que hay kannibálos film lesz és a története egy családról szól, ahol meghal az apa, maga után hagyva egy feleséget és három gyereket. A teljesen maga alatt lévő családnak nem csak a borzalmas veszteséggel kell megküzdenie, hanem a túléléssel is, hiszen mindnyájan kannibálok, életük során szinte csak emberhúst ettek és rituális szertartásokat végeztek az áldozatok felett, akiket a családfő szállított le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NiGhTM4R3 #13
    'ahhoz meg tényleg tehetség kell, hogy egy olyan fórumon ahol automata helyesírás ellenőrzés van elírj egy szót, gratulálok :)'

    Neked is gratulálok, te 'papagály'.
  • richard45 #12
    Nem néz ki rossznak, bár mostanában már nem vagyok oda az ilyen trancsirozós baromságokért, de talán egy próbát megér majd ez.
  • kissssss #11
    rather have stayed quiet
  • kissssss #10
    Kapásból minden kötöttség nélkül le lehet faszládázni a másikat :D

    TE FASZLÁDA!

    ööö valami ilyesmire gondoltál esetleg?
  • kkwx #9
    nem teljesen értem mi a bajod... miért baj az, hogy valaki benyög egy külföldi szót? még ha nem lenne egyértelmű, hogy mit jelent akkor se kéne ilyen parasztnak lenni, inkább szégyellnéd magad, hogy nem érted :)... és miért ne lenne valakinek saját gondolata aki benyög egy külföldi szót? nem tudod megmagyarázni, hogy miért gáz külföldiül beszélni magyar fórumon, csak hajtogatod azt a közhelyet, hogy magyarul kell beszélni... az ilyen emberektől tudok a falra mászni: közhelyeket ismételgetve kötözködnek, és okosnak hiszik magukat, mások gondolatait hajtogatva, mint valami papagály... ahhoz meg tényleg tehetség kell, hogy egy olyan fórumon ahol automata helyesírás ellenőrzés van elírj egy szót, gratulálok :)... aki ennyire igénytelen az inkább bujdosson el :)...

    a filmhez, csak annyit, hogy nagyon nagy ötlet, kötelező lesz megnézni :)
  • Madara 91 #8
    Már csak ez kellett,cigány kannibálok...
    0:46-nál a svédasztal befigyel.
  • algost #7
    Megbocsátok!!! Irányítható vagy! Mindig is az voltál!
    Soha nem volt egy önálló gondolatod sem! Most pedig megparancsolom, hogy reagálj erre!! Köszönöm!
  • Lipi1980 #6
    Istenem! Ezért szeretem az internetet!
    Kapásból minden kötöttség nélkül le lehet faszládázni a másikat :D
    Egyébként mi az a faszláda? Olyan mint a fasztarisznya? Vagy a geciputtony!
    De szép is ez a magyar nyelv!

    ON:
    Egyébként a film érdekes lehet. Lesznek ők még annyira éhesek, hogy elsajátítsák az "élelemszerzés" módjait!
  • tommyknockers #5
    Valójában Magógot akart írni, ezzel is utalván Ady Endre: Góg, és Magóg fia vagyok én c. versére.
  • Al Ashrad #4
    Ha már itt tartunk, mi az a magar?