Ötvös Tibor

PC-re is jön az SSF IV és a Marvel vs. Capcom 3

A jelek szerint a Capcom folytatja jó szokását és a Dead Rising valamint Lost Planet folytatásai után újabb, elméletileg konzol-exkluzívnak szánt címeit hozza át PC-re.

Azt mondjuk már korábban is sejtetni engedték, hogy a Super Street Fighter IV is megjelenik számítógépekre, de a mai napon hivatalosan is bejelentették a portot. Mivel korábban már kimerítően foglalkoztunk a játékkal, így most ezt mellőznénk. Mindenesetre további jó hír, hogy a Capcom leszögezte: a Super Street Fighter IV az utolsó "kiegészítés" a negyedik részhez. Vagyis nem lesz egy Hyper Ultra Super Street Fighter 4: Turbo Tournament Edition EX.



A másik játék, melyet biztosan viszontláthatunk PC-n a Capcom másik verekedős sorozata, a Marvel vs. Capcom harmadik része. A sorozat eddigi két darabja sikerrel eresztette össze a két cég leghíresebb figuráit. A Marvel oldaláról a híresebb X-Men tagok (Gambit, Farkas, Kolosszus stb.), a Bosszú angyalai (például Amerika kapitány, Hulk, Vasember) valamint Pókember és Venom volt jelen választható karakterként, míg a Capcom inkább a Street Fighter és Mega Man sorozatból importálta a harcosokat.

A Marvel vs. Capcom 3 elméletileg a jövő heti Capcom rendezvényen, a Captivaten mutatkozik majd be a közönség előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DoNorBi #4
    Ezt a hírt már megint honnan vették?
  • zola2000 #3
    Jöhet (xboxra de ugyanaz).
  • xido #2
    Kérnék egy Marvel:Ultimate alliance 2-t inkább..köszi:))
  • feamatar #1
    ezt a Marvel vs Capcom 3 PC verziót még fenntartásokkal kezelném, de adja az ég hogy úgy legyen