Szekeres Viktor

Megérkezett a Predators első videója

Bemutatták a Predators első képsorait. Az egy héttel a trailer premierje előtt kikerült két perces videó remek képet ad arról, hogy mire is számíthat az egyszeri rajongó, ha júliusban a mozi hűvösét választja.

Robert Rodriguez megígérte, Robert Rodriguez teljesítette - a héten valóban bemutatták a júliusi premiernek tervezett Predators első képsorait, melyet maga a producer ajánl a nézők. Antal Nimród filmjének első hivatalos előzetese március 18-án jelenik meg.


Ha a videó véletlenül nem jelenne meg, akkor a hivatalos honlapon mindenképp megtekinthető, hogyan néznek ki mozgásban az új Ragadozók, no meg persze, hogy mely karakterek fognak idő előtt elhullani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Xerxész #24
    Predators hivatalos előzetes!
  • Nazir #23
    Köszönöm.
  • CaptainRumi #22
    tessék:
    predátorsz
  • Nazir #21
    Jó ez a videó tényleg, mondjuk sok nem derűl ki belőle, csak Morpheus feje látható aztán jogi blabla.
    KÖSZÖNJÜK EMESE.
    Azért ne már b+.
  • kissssss #20
    lehet hogy nem fuldokolt de a maszk le vétele után még bele szippantott egy utolsó jó nagyot még mielőtt el kezdték simogatni egymást a terminatoral tehát valamennyire mégis csak káros lehet egy idő után a földi légkör nekik.
    az első predator film utolsó harcában lehet látni ezt a jelenetet.
  • CaptainRumi #19
    Ez ha jól tudom nem a predátorok bolygója lesz, csak egy egyszerű bolygó ahol vadászgatnak. De ha predator bolygó is lenne, akkor sem kellene az embereknek fuldokolniuk, mert a predator sem foldokolt a földön. csak emlékezz vissza hány jelenet volt, mikor nem viselt maszkot.
  • winnie #18
    "Ő persze...sose szoktál te se arra az oldalra írni...mindegy..."

    mindegy? ez olyan "enyém az utolsó szó, nem érdekel, hogy kijavítottad a tévedésemet, akkor is én nyertem" duzzogás?:))

    most úgyis van időm, tessék: írni életemben nem írtam oda, de ha úgy véled, hogy mindegy és te jobban tudod, akkor megadom magam és elhiszem neked. tudom jól, hogy vitatkozni felesleges olyannal, aki a fejébe vesz valamit. (nem mellesleg "oldal"? eddig nem is említettél semmilyen oldalt, csak valakit, aki szerinted a haverom, holott épp annyira ismerem őt, mint téged. gondoltam ez a plusz infó később jól jön neked, ezért osztottam meg veled.)

    "Majd meglátjuk mi lesz a magyar címe, amúgy rajtad kívül egyetlen magyarországi újság se használja a te általad "hivatalosnak" vélt címet. "

    leírtam, hogy mi lesz a címe, de... milyen újság szokta használni az elkövetkező filmek címét? ezt nem értettem.

    még a google is kidob találatokat blogoktól kezdve a wikipediáig. inkább az a kérdés, hogy miért csak te nem kezeled így.

    "valószínűleg a forgalmazónál is jelen pillanatban egy ideglenes név..."

    dobj nekik egy levelet. vagy egy telefont. az intercom viszonylag készséges. vagy várd meg a trailer premierjét. ahhoz, hogy itthon lásd moziban már 12-t sem kell aludnod. utána folytathatjuk. (nem mellesleg: ilyen egyszerűen fordítható címen nem értem, miért akadsz fenn. tényleg csak azért, hogy ellent mondj?:)
  • pixx #17
    Ő persze...sose szoktál te se arra az oldalra írni...mindegy...
    Legalább itt leírhattad volna a cikkedben, ha már ez tény...
    Majd meglátjuk mi lesz a magyar címe, amúgy rajtad kívül egyetlen magyarországi újság se használja a te általad "hivatalosnak" vélt címet. Utána néztem a neten, mindenhol az angol címet használják. Ha már tény, miért csak te kezeled úgy...valószínűleg a forgalmazónál is jelen pillanatban egy ideglenes név...
  • winnie #16
    ??? ó, típushiba. sosem értettem, hogy miért mond ilyeneket valaki - főleg, ha csak tippel. az az ember nem a haverom (nem is ismerem), és folyton azt szoktam neki kommentelni, hogy nem használ magyar címeket, s ezzel csökkenti a google-ből rátalálók számát. ő erre köp a véleményemre, látványosan beint nekem és továbbra sem használ soha magyar címeket. nem csak a predators-nál, hanem máshol sem. az ő baja, én már feladtam.

    "Szerintem is Predators címen fog futni,"

    ez nem szerintem kérdése. a filmnek ez lesz a címe. jelen állás szerint.
  • blessyou #15
    na várjunk...
    ha ez a predátorok bolygója, akkor az embereknek nem kellene fuldokolniuk, vagy ilyesmi? Mármint a ragadozóknak a Föld légköre elvileg mérgező...

    na mind1, remélem nem vétenek ilyen nagy bakit a sztoriban