Szekeres Viktor

Nálunk is bemutatják az új Stargate-filmet

Itthon is látható lesz végre az Igazság ládája, mely a Csillagkapu-sorozat lezárása után készült első film. Remélhetőleg az AXN SCIFI a folytatást sem fogja sokáig halogatni.

Akinek nem lett volna elég az AXN SCIFI új sorozatkínálata, annak sem kell elkeseredni, hiszen a csatornán kerül először adásban Magyarországon a Csillagkapu: Az igazság ládája (Stargate: The Ark of Truth) című film. A magyar szinkronnal bemutatásra kerülő alkotást Amerikában eredetileg DVD-n jelentették meg az eredeti Csillagkapu-sorozat 10. évadjának befejezése után.


Az MGM stúdió előzetes tervei között az szerepelt, hogy a Csillagkapu és a Csillagkapu Atlantisz rajongóit kvázi évenként újabb és újabb, egyenesen DVD-re készülő filmekkel lepik meg. Az első CSK-filmet nem sokkal követte a második, a Stargate: Continuum, de a további filmek, valamint az Atlantis-franchise első képviselője, a Stargate: Extinction már jó ideje várják premierjüket. A stúdió szerint a gazdasági válságnak köszönhető a késlekedés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mynameisbence #16
    milyen szálat?
  • amitakartok #15
    A névből ítélve szerintem az Extinction a Vanir szálat fogja elvarrani mert kizárt, hogy egy film leforgása alatt leirtanák az összes megmaradt kaptárt.
  • Bith #14
    Ja, engem meg is tévesztett, már megörültem, hogy van új film, de ezt a kettőt már láttam :(.
  • Faby #13
    Csak a cikk címével vitatkoznék, kötözködnék: az Igazság ládája messze nem új csillagkapu film, ha jól emlékszem, 2008 elején készült/mutatták be.

    Sőt, még a Comtinuum sem nevezhető új filmnek, az is 2008 nyári.

    Új akkor lenne, ha most készült volna el.
  • winnie #12
    nem sorozatként fulladt ki a téma, hanem nem volt nézettsége. a jó sorozatokat pedig be szokták fejezni.
  • hypno #11
    Az SG1 és az Atlantisz is jó sorozat. Az ilyeneket nem szokták véglegesen befejezni, amíg van rajongótábor. Ha sorozatként kifullad a téma, akkor még mindíg meg lehet nézni, hogy hová lehet beszúrni egy előzmény, vagy egy szálelvarró részt 120 percben.
  • mynameisbence #10
    mármint a lezárás számomra azt jelentené hogy kinyrják a lidérceket
  • mynameisbence #9
    én is úgy értettem hogy a filmekkel volt lezárva de olvastam hogy amikor lessz atlantiszos rész abba nem is lesznek lidércek szóval nem lessz lezárva aminek örülök
  • mynameisbence #8
    Szerintem toddot át fogják valamikor változtatni emberré (a szerkesztőknek üzenem hogy ez nem spoiler hanem egy gondolat ami remélem hogy teljesülni fog és ne töröljék ezt a kommentet úgy mint régen egy alkonyatos cikknél)
  • Vanek úr #7
    Izé. Szerintem pont az SG-1 nem volt befejezve (azért is kellett a két sorozat utáni film); az Atlantis viszont lezárult (csak az az egy kaptár kapta meg az üzenetet, amit nem adott át másoknak).