Szekeres Viktor

Új sorozatokban a Battlestar Galactica sztárjai

Négy, korábban a Battlestar Galacticában is szereplő színész talált magának állandó jellegű munkát új és már meglévő tévésorozatokban. A kínálat krimitől a scifiig terjed.

Új sorozatban tűnhet fel ősztől pár Battlestar Galacticás ismerős, hiszen Grace Park (Boomer) csatlakozott az amerikai CBS csatorna Hawaii-Five-O című krimisorozatához, mely a hasonlócímű 70-es évekbeli széria feldolgozása lesz. Ugyancsak új krimisorozatban lehet főszereplő a jelenleg a 24-ben "haknizó" Katee Sackhoff (Starbuck), aki a még cím nélküli projektben egy nyomozónőt alakítana, aki egy bemószerolt exzsaruval old meg bűnügyeket, s közben mellékesen kiderítik, hogy mi is okozta a zsaru elmeszelését.


Nem új sorozat a Dark Blue című beépülős krimi, de ennek második évadjában csatlakozik a Dylan McDermott vezette szereplőgárdához Tricia Helfer (Six), akinek karakteréről egyelőre még nem sokat tudni. James Callis (Gaius Baltar) pedig a nemsokára a képernyőre visszatérő Flash Forwardban lesz kulcsfigura.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pixx #3
    Beállhatsz harmadiknak :)

    Six-et én is elnézném, de mondjuk a Spartacusban, ahogy Xenaval meztelenkedik :)
    Sajnos én láttam a többi részt, engem BSG-ben is idegesített a nő, de a 24-ben még jobban. Borzalmas mellékszála van egyenlőre...
  • IMYke2.0.0.0 #2
    Mindenek előtt: csak most vettem észre az aláírásod!

    Én "Six"-et nézném meg új sorozatban :)
    A "24"-et egyelőre jegelem [csak az 1. részt néztem meg a 8. évadból], hogy minél nagyobb dózisban kaphassam meg a történetet (az aktuális részeket begyűjtöm minden héten)], de Katee karaktere már első pillantásra szimpi volt - kár, hogy jegyese a nyálgépnek :)
  • pixx #1
    Gaius bácsi reméljük add valami színfoltot annak a sorozatnak...bár szerintem a Flash Fowardnak meg vannak számlálva a napjai...