Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a Supernatural

Az 5. évad után ősztől a 6. évadra is számíthatnak a Supernatural (magyar címén: Odaát) rajongói, ugyanis a CW csatorna a népszerű tinisorozat folytatása mellett döntött.

Jövőre is folytatódhat a Supernatural, adta hírül az amerikai CW csatorna. Az adó a tinihorror sorozat mellett folytatja a 90210-et és a Pletykafészek című tinidrámákat, valamint a The Vampire Diaries című vámpíros szériát is.


Változás mindössze annyi lesz a Supernatural ősszel kezdődő hatodik szezonjában, hogy a sorozat készítője és mindenese, Eric Kripke, 5 év után feladja pozícióját, s azt az egyik író, Sera Gamble veszi át. A hírek szerint ezt a rajongók nem fogják észrevenni, hiszen Kripke ugyanúgy a sorozat mellett fog maradni, befolyása nagy lesz. Sera Gamble egyébként interjúban elmondta, hogy a hatodik évad már nem az apokalipszissel fog foglalkozni, hanem új, még izgalmasabb történetekkel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #18
    sorozatoknál nem szoktak tervezni. csinálják, ameddig siker. ameddig igény van rá.
  • SweetLou #17
    Én nem emlékszem már, hogy hol, de úgy rémlik, azt írták, 8 évadot terveznek
  • winnie #16
    kripke augusztusban eélmondta, hogy sokan félreértették, ő ezt a történetet gondolta 5 évadosra, de innen új sztorival lehet folytatni. persze más kérdés, hogy a 6. évad már nem az ő vezetésével fog készülni, de a lényeg, hogy elvileg aki akar, kiszállhat, kiszállási pont lesz a finálé. (a színészek és a készítők közül többen is mondták a 100. epizódos partin, hogy benne lennének egy újabb 100 epizódos futamban.)
  • zorrobomber #15
    Sose mondták hogy befejezik, csak azt hogy ez az apokalipszis szál le lesz zárva. Ez pedig még mindig fennáll.
  • cateran #14
    Detto ezt akartam irni....
  • Hoz_Hun #13
    Szeretem a Supernaturalt, de én is úgy tudtam, hogy csak 5 évad lesz. Mintha maguk a készítők mondták, hogy nem akarják ellaposítani a sorozatot így inkább egy korrekt befejezést készítenek. Ennek tükrében nem örülök a folytatásnak.
  • item #12
    Hajrá, szeressük az "odaát"-ot..

    Cas-is elég jól nyomja én bírom a búráját!
  • Chocho #11
    Gondolom, nem nyomják le, hanem másképp oldják meg...

    Amúgy én sajnálom Kripket. Emlékszem, régebben még magyarázta, hogy ő öt évadban képzelte a sorozatot. Lehet, ezért lép arrébb? winnie? :)
  • hPi #10
    S ha az 5. évad végén lenyomják Lucit, akkor miről fog szólni a 6. évad? Mivel lehet überelni?
  • yosha #9
    Tini :))) Ezt a szót asszem akkor hallottam utoljára mikor valaki Neoton Familiát karaokézott tavaly :)
    Érdemes beirni a gugliba a "tini"-t, csupán egyetlen témakörben mozognak a kiadott oldalak az első lapon... :)
    A sorozatnak meg örülünk, jo lesz az, habár ki tudja mi lehet izgalmasabb mint az apokalpiszis... Görög mitológiai istenek, asgard, ragnarök? vagy csak felébred Cthulhu?