Szekeres Viktor

A TV2 visszahozza a Doktor House-t

Végre folytatódik a TV2-n a Doktor House, ráadásul a csatorna ismét borítja a szokásjogot és nem vár őszig az aktuális évad epizódjaival, hanem már tavasszal elkezdi a hatodik szezont.

Március első szerdáján ismét új epizódokkal jelentkezik a Doktor House, mely decemberben, az 5. évad legvégén vonult egy kis téli pihenőre. A TV2 a szokásos időpontban, az ismétléses időszakot követően az 5. évad 24. epizódjával tér vissza, hogy aztán megállás nélkül a hatodik évadba is belekezdjen.


A Doktor House Amerikában jelenleg is a hatodik évad közepén jár, hétfőn annak 13. része rész került adásba, s a tervek szerint a TV2 május végéig nagyjából ugyaneddig a részig juthat el, ami azt jelenti, hogy alig 3 hónappal marad csak el a hazai sugárzás az amerikaitól. (A sorozat készítői egyébként jelenleg arra várnak, hogy a Fox csatorna megrendeli-e a hetedik szezont, de mindez csupán formalitás, hiszen a Doktor House még mindig az egyik legnézettebb sorozat az óceánon túl.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #19
    House az jóóó.... már sztem az is nagy szó, hogy a szex és trancsír kihansúlyozása nélkül is képes volt talponmaradni :)

    Amúgy meg, amióta nézem, a dokihoz mindig úgy megyek hogy "doktor úr, rosszul érzem magam, a wegnert meg a lupuszt már kizártam, esetleg autoimmun lehet" :)
  • m minnifield #18
    "ha neked van egy barátod, akkor meddig húzod vele a kapcsolatot?"

    itt kérem boszorkányság esete forog fenn, szó szerint ezt akartam írni
  • winnie #17
    "Szerintem, ha nem tetszik valakinek, nyugodtan nézze a barátokköztet, abba aztán van dráma, ármány, fondorlat, "

    jaja. vagy nézze a dextert vagy a the shieldet vagy a sírhant műveket. azokban is van.
  • Shan #16
    Szerintem, ha nem tetszik valakinek, nyugodtan nézze a barátokköztet, abba aztán van dráma, ármány, fondorlat, szerelem, és mindemellett tele van poénnal és belevaló hozzáértő filmszínészekkel...és persze nem húzzák a szálakat. eza legjobb benne. És megkapod arcodba nyóctó'.
  • winnie #15
    természetesen nézem. miért ne nézném? korrekt sorozat. melyik válaszom nem arra utalt?
  • pixx #14
    A 6. évad nyitó volt a legjobb, amit a sorozattól láttam, ám sajnos kezd már kifulladni. Én tegnap néztem meg a 10 részt, voltak benne nagyon jó poénok, de attól 4-5 poéntól eltekintve nem adott semmi extrát. Remélem ennél már csak jobb lesz, bár még így is az egyik legjobb sorozat.
  • Reg5 #13
    Te nézed a sorozatot? A válaszaid alapján nem úgy tűnik.
  • winnie #12
    "A House-Wilson, House-Cuddy szálat már 4-5 éve húzzák, bár főleg utóbbi kezd egyre unalmasabbá válni. "

    oké, téged a szappanos szálak érdekelnek, de hogy érted ezt? ezek személyes kapcsolatok. hogy lehet azt húzni? ha neked van egy barátod, akkor meddig húzod vele a kapcsolatot?
  • Bimbike #11
    Endrevnek egy kis spojler:
    A lóherét változik meg:)
  • AZTA #10
    de az is érdekes hogy mindig csak ő tudja meggyógyítani ezeket a betegeket, egy sima kórházba meghalna mind :D