Ötvös Tibor

Bukás lehet az Aliens vs. Predator?

Sajnos elég sok kellemetlen előjel kíséri a videók alapján hangulatosnak és látványosnak tűnő Aliens vs. Predatort.

A Bethesda ugyanis a múlt héten jelentette meg a Rebellion által fejlesztett Rouge Warriort, mely az idei év egyik legalacsonyabb pontszámát kapott játéka lett. A kritikusok - és a játékosok is - szinte ízekre szedték az akciójátékot és szinte mindenhol feltették a kérdést: vajon a Rebellion elfelejtett programozni? Milyen lesz az Aliens vs. Predator?


Mindenesetre az új videó ismét bizakodásra adhat okot. A szép hosszúra és rendkívül hangulatosra sikeredett trailerben maga Bishop, azaz Lance Henriksen a narrátor és a szöveg alapján az ő gyára minden baj forrása. Az Aliens vs. Predator jövő februárjában jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #8
    Na hát ha csak a trailere ilyen jó lett volna bármelyik AvP filmnek...
  • Loverman #7
    nos azért a játékok terén még hinni lehet a kritikusoknak. nézd meg a kapott pontjait, ennyi
  • lac111 #6
    Mi az, ami annyira szörnyű a rouge warrior-ban? Nem játszottam még vele, csak megnéztem egy trailert meg egy gameplay-t, azok alapján nem tűnt annyira szörnyűnek...
  • Broafka #5
    nekem kicsit a hangulat hiányzik, nem tom. Én azt várom, hogy agyon izguljam magam, mintha csak Ripley bőrében lennék, vagy nem tom
  • Loverman #4
    tény hogy a rogue warrior nem lett egy soldier of fortune..
  • tomcsa4 #3
    Meg nem jelent játékot osztályozni. Mivel volt körülötte egy kis herce-hurca, nagyon rosszul már tuti nem fog szerepelni. Legalábbis ha az eddigieket nézzük, ez volt a tendencia. De majd meglátja mindenki, ha megjelenik.
  • grebber #2
    LOL nem tudom mit sírnak.Annál a roque szarnál ha akarnának se tudnának szarabbat csinálni az unikumnak számít a fosok között!
  • richard45 #1
    Jahhj hát igen kritikusok. Szerintem baromi nagy játék lesz, legalábbis a videók alapján marhára lesz hangulata. Nem is értem miért kell már előre fanyalogni csak azért mert ez a játékuk nem lett olyan jó, attól még az AVP lehet jó, és szerintem jó is lesz.