Ötvös Tibor

A világ leggyorsabb végigjátszásai

Master of Orion 2 alig fél perc alatt? Diablo kevesebb, mint 4 perc alatt? Hihetetlen végigjátszási számok, ám akadnak megszállott játékosok, akik mindent kedvencüknek rendelnek alá. Íme a tíz leggyorsabb végigjátszás.

Rögtön tegyük hozzá, hogy ezen eredmények mindegyike csalás és egyéb segítség nélkül, gépi ellenfelekkel szemben történt. A tízedik helyre a Nintendo 64-es Super Smash Bros. került, melynek letudásához egy gyakorlott játékosnak mindössze 3 perc 15 másodpercre volt szüksége. A kilencedik helyen álló Marble Madness 2 perc 54 másodperc alatt adta meg magát.


A nyolcadik a klasszikus Donkey Kong, mely mindössze 1 perc 22 másodpercig nyújtott kihívást játékosának. Utána jön a PC-s Dark Castle 1 perc 19 másodperccel, a hatodik helyre pedig a kultikus Myst került 1 perc 16 másodperccel. Ötödik a Castlevanis Judgement 59 másodperccel, előtte a PC-s North & South kerek 50 másodperccel.


A dobogó legalsó fokát egy újabb klasszikus, a Master of Orion 2 foglalja el, mely mindössze 39 másodperc alatt adta meg magát. Az ezüstérmet a PC-s Arcomage kapta a maga 20 másodpercével, míg a győztes az 1992-es Clue lett, melynek végigjátszásához mindössze 3 másodpercre volt szükség.


Ezen teljesítmények összegyűjtésére egyébként létrehoztak egy honlapot is speeddemos.com címmel, ahol újabb érdekes adatokat láthatunk. Egy Tristan 'Serial Gamer' Languebien nevezetű játékos mindössze 45 perc alatt tudta le a Left 4 Dead PC-s változatát, míg Maxime 'zoonel' de Lacheisserie 1 óra 55 perc alatt fejezte be a Dungeon Keeper első részét. Kiemeleném még a Diablo 3 perc 12 másodperces eredményét, ami szintén hihetetlen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)