Szekeres Viktor

Nem nyírják ki Megan Foxot a Transformers 3-ban?

Hiába testesíti meg a Megan Fox által alakított Mikaela karaktere a Transformers-ben sok tini legnedvesebb álmait, a nézők egy része pokolba kívánja a karaktert, hiszen egyrészt már a második részre is csak erőltetett módon tudták visszahozni, másrészt pedig, mert mindenki tudja, hogy egy ok miatt szerepel a filmben.

Sőt, ha a a rajongók egy részének elégedetlensége nem lenne elég, még Michael Bay-t is megpróbálták egyes sajtótermékek szembefordítani Fox-szal, mondván, hogy a színésznő igazi dívaként viselkedett a forgatáson, a stábot semmibe vette és még a rendezővel is összekapott, Hitlernek titulálta, s később elküldte őt melegebb éghajlatra. (A marokkói forgatást figyelembe véve ez nem lehetett könnyű.)


Szerencsére Bay elément a 3. Transformers-filmmel kapcsolatos pletykáknak és leszögezte, hogy Megan Fox, vagyis Mikaela remek szerepet fog kapni a folytatásban és nem tervezi a megölését. Mindezt persze a rendező első kézből mondhatja, hiszen jelenleg is részt vesz a TR3 forgatókönyvének készítésében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #56
    de a die hard 4, ha nem volt jó, nem lett volna jobb több vértől, ha pedig jó volt, akkor pláne nem rontott rajta a pg13. sok akciófilmnél tartjuk gáznak, hogy csak pg13 lesz, de nem hiszem, hogy a korhatár befolyásolja a minőséget. ami jó, az jó is marad.

    ha a taken bejött, akkor érdemes megnézned mondjuk a law abiding citizent gerald butlerrel, az elég friss. és teljesen korrekt. hátha bejön.
  • Ulquiorra #55
    Khm Die hard 4

    De amúgy mondhatnál párat mert vevő lennék rá, a takent is ajánlásra néztem meg és nagyon bejött:D
  • winnie #54
    most ezzel csak azt mondtad, hogy nem nézted meg a jó akciófilmeket idén:) voltak.

    a taken pedig... természetesen pg13-as volt. Ami nagyszerűen mutatja, hogy nem létezik olyan, hogy "pg13 csapdája", nem korhatárfüggő a jó akciófilm, nem kell megijedni, ha egy filmet alacsonyabb korra lőnek be.
  • Ulquiorra #53
    Akkor nézd meg a Takent, kevés jobb akciómozit láttam (idén még egyet se), külön jó pont hogy nem estek bele a PG13 csapdájába, ütős film.
  • Justil #52
    a wanted 1 fos, a taken-t nem ismerem.
    valóban, a hős mélyebb gondolatisággal rendelkezik, csak nem feltétlenül olyan témában, ami nekem tetszik. a mátrix viszont pontosan azt a kérdéskört feszegeti, ami engem amúgy is foglalkoztat.
  • Justil #51
    na igen, az sem rossz választás :)
  • Ulquiorra #50
    Vagy megnézi a Ghost in the Shell-t
  • Ulquiorra #49
    Akkor valószínűleg túl sok már a filozófia és a gondolatiság neked. Inkább akciópárti vagy. Ott Wanted meg a Taken, abban nincs sok filozófia. De akárhogy nézed, a Hős mélyebb gondolatisággal rendelkezik mint a mátrix. A mátrix az még az átlagnak emészthető, ezért lett sikeres a tömegeknél is.
  • Ulquiorra #48
    Akkor valószínűleg túl sok már a filozófia és a gondolatiság neked. Inkább akciópárti vagy. Ott Wanted meg a Taken, abban nincs sok filozófia. De akárhogy nézed, a Hős mélyebb gondolatisággal rendelkezik mint a mátrix. A mátrix az még az átlagnak emészthető, ezért lett sikeres.
  • Bandew #47
    Valszeg csak az, hogy nagyon szerettem a könyveket és elborzasztott Hollywood ipari terméke, amiben semmi olyan pozitívumot nem tudok felfedezni, amit a könyv adott. Ezalatt nem azt értem, hogy elvárom, hogy sorról-sorra a könyvet hozza, hiszen az nem működhet. De a hangulat, a humor, a karakterek, a helyszínek és a feszültség egyáltalán nem jöttek át. Persze nem azt mondom, hogy nincs olyan jelenet a Potter-filmekben, ami ne sikerült volna jól, de összességében nem tudta fenntartani a világot. Persze nem is számítottam másra, hisz maga a Potter név már stabil profitot jelent. Csak az a baj, hogy ilyenkor a producerek már nagy ívben tojnak arra, hogy minőségi munkát adjanak ki a kezük közül, hisz minek, ha csak elenyésző számban tudna több profitot termelni, miközben sokkal több munka és valszeg pénz lenne mögötte. Sajnos ezek a lelketlen öltönyösök csak a matematikát használják, a lelküket nem adják bele, az fix (valszeg nincs is nekik).
    A District 9-t azért élveztem annyira, mert az utolsó fűszálig (vagy ízeltlábig) élt az atmoszférája. Lehet, hogy filmtörténetileg felejthető, de a mostani felhozatalban kiemelkedő! Nem beszélve arról, hogy elsőfilmesek csinálták kb. 8-ad annyi lóvéból, mint amennyiből mondjuk a a Pókember 3 készült. Ezt nevezem én igazi mozifilmnek, ha a hollywoody stílusjegyeket vesszük alapul! Igazából nekem nincsenek mai értelemben vett igényeim a filmekre nézve. Csupán azt akarom, hogy ha látok egy filmet, akkor azonosulni tudjak, beleélni magam, átérezni, ott lenni. Ma meg bemegyek egy moziba és azt látom, hogy robban, pukkan, csillog, villog, repül, suhan, kb mintha egy tűzijátékot néznék, ami látványos és hangos, na de akkor mi van? Hisz az ingereken kívül semmilyen érzelmi hatást nem gyakorol rám. Egy naplemente is 1000X durvábban odavág!