Szekeres Viktor

Michael Jackson itthon is elsöpörte a vetélytársakat

Amerikában nem volt kit letarolnia Michael Jackson This Is It-jének, hiszen nem volt konkurenciája, idehaza azonban az Intercom megpróbált választási lehetőséget kínálni a nézőknek, hiába.

Mind Budapesten, mind országos szinten a Michael Jackson's This Is It magyar(!) címre hallgató film hódította el a hétvégi nézőszámokon alapuló mozis toplista első helyét a Fel!-től. A koncertmentes koncertfilmet Budapesten csütörtöktől vasárnapig 21781-en látták (plusz szerdán 7 ezren), míg vidéken 17 ezren (3 ezren szerdán), így eddig 48267 nézővel dicsekedhet a film.

A Fel! jól tartja magát (eddig itthon 145829 néző), a Rémségek cirkusza nagyot zuhant (eddig 48409 néző), míg a 4. helyre Az időutazó felesége fért fel 9677 nézővel (ebből Budapesten 5609). Az 5. helyen nyitott a hét másik hollywoodi közönségpremierje, a Gamer - Játék a végsőkig, azonban a 8952 néző (a fővárosban 5277) elég nagy csalódás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    óóó, nem vagy te olyan nagy ember, hogy a manedzserek zsebét tömd. a mozinak fogod adni a pénzt, hogy biztosítsd a további működését. a mozi pedig a bevétel egy részét a hazai forgalmazónak adja, hogy máskor is tudjanak a világpremierrel egy időben filmet bemutatni.
  • bermuda3 #1
    a rémségek cirkusza kula volt. ezt a dzsexon féle diszizitet meg majd letöltöm h ne a menedzserek zsebét tömjem