Szekeres Viktor

Hírek a Jóbarátok-mozifilmről

Bár a népszerű, ízig-vérig amerikai szituációs komédia szereplői már sokszor leszögezték, hogy eszükben sincs visszabújni régi skatulyájukba, úgy tűnik a Friends, vagyis a Jóbarátok címe időről-időre előkerül a sajtóban, hogy olvasottságot generáljon az ínséges időkben.

Ezúttal James Michael Tyler, a Jóbarátok egyik mellékszereplője érezte úgy, hogy muszáj felszólalnia a mozifilmmel kapcsolatban, s egy interjúban elmondta, hogy már minden főszereplőt kellemes bizsergés jár át, hiszen nemsokára, mondjuk 2011-re, realizálódhat egy Jóbarátok-mozifilm.

Más kérdés, hogy korábban mindenki tömegesen cáfolta a filmről szóló pletykákat, Tyler információit pedig akár azzal is elintézhetnénk, hogy mindössze magára akarta felhívni a figyelmet, ugyanis hiába szerepelt a Jóbarátok 131 részében, mint Gunther, azóta egy Dokik-epizódon kívül nem láthatta őt szinte senki. Egy biztos: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #9
    Életünk napjai - the movie
  • gErIbÁ #8
    Günter minden napjai a kávézóban évadonként egyszer kétszer benézne egy régi szereplő ,mikor Rachel néz be akkor egy részen keresztül csak azt mondaná hogy :szeretem Rachelt
  • Nazir #7
    Bárcsak...
  • Zombee #6
    Ennyi erővel a rém rendes családból is lehetne mozifilm. Mondjuk voltak a jóbarátokban is 1-2 epizódon át futó történetszálak, de egész filmet tényleg nem lehetne összerakni ebből a műfajból.
    Günther jó fej volt, csináljon magának egy Jóbarátok spinoff-ot :).
  • 1Obi1 #5
    Szerintem nem lenne olyan jó ötlet. A Jóbarátok az egy piszok jó sorozat volt, a műfajában a legnagyobb szerintem - de ami vicces egy sitcomban, az nem biztos hogy vicces lenne egy mozifilmben.
    Persze örülnék neki, de a végeredményben szerintem sokan csalódnának.
  • Etinger #4
    Jóérzés hallani, hogy a pénz itt csak másodlagos.... azt hiszem :D
  • winnie #3
    mindegy a szex sikere, a jóbarátok film tuti sikeres lenne, de a pénz nem minden. ha nincs kedve hozzá a szereplőknek, akkor nem lesz film.
  • bermuda3 #2
    én sem bánnám ha megpróbálnák szóval reméljük h nem csak feltünési viszketeksége van az emberünknek :)
  • LasDen #1
    Én örülnék egynek :D Egynek biztos nem lenne rossz .D és lenne Joey :D
    mondjuk nem értem, hogy a szex és new york sikerén felbuzdulva, hogyhogy nem próbálták meg....Jó lenne :D