Szekeres Viktor

Hazugságokat leplez le az RTL Klub

Manapság, ha egy sorozat antihőst merészel főszerepbe rakni, akkor azonnal megkapja a vádat, hogy a House-t másolja. Ha pedig ezt az antihőst még angol színész is alakítja...

Pedig az RTL-en július 15-én szerdán, este 9 óra után bemutatkozó Hazudj, ha tudsz, vagy eredeti címén, a Lie To Me távol áll a Doktor House-tól és a Tim Roth alakította Dr. Cal Lightman sem hasonlít Hugh Laurie karakterére, a "Dr." a neve előtt sem "orvos doktorra" utal.


Lightman egy magánnyomozói, tanácsadói irodát vezet, mely cégeknek, ügynökségeknek és a rendőrségnek nyújt segítséget bizonyos esetek megoldásában mégpedig azzal, hogy megpróbálják kiszúrni a hazugokat és kiszűrni a hazugságokat, mégpedig egy tudományos módszerre alapozva az emberi mikrogesztusok megfigyelésével és tanulmányozásával.

A csatorna nyáron a 13 részes első évadot a tervek szerint teljes egészében le fogja adni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • El Brujo #10
    Négy szobában is igen jól tette a dolgát
  • Wittgen #9
    Meg a Majmok bolygójában is szerepelt.
  • ddt500 #8
    A Hulkban is jól nyomult.
  • winnie #7
    jah, igen, jogos. a lie to me tudományos alapra épít, a mentalista megérzésekre.

    persze ettől mindkettő jó. vagyis jó lehetne. nálam sajnos a sok nyomozós között bebuktak, de sokan szeretik őket.
  • mrzed001 #6
    "Ez a sorozat miben különbözik a Mentalistától?"
    A mentalista messze elszállta realitástól, semmit sem magyaráz, fogadd el hogy ő azt tudja ki hazudik és miben ... me jedi
    A Lie to me viszont reális, oktat (ezzel is kezdődik talán az első rész), rendesen lépésről lépésre megmutatják, hogy honnan jönnek rá ki hazudik, miben és miért.
    Aki odafigyel, azt utána nehezebben vágják át :) szóval végre ismét egy IQ és értelemmel megáldott sorozat.
  • winnie #5
    baromira hasonlít a kettő, de azért vannak különbségek. ez komolyabb, a másik könnyedebb, itt több ügy is van egyszerre, ott általában egy. itt a többiek is okosak, ott csak a mentalista, itt sokszor egyéb problémát kel megoldani, ott csak gyilkosság van szinte. ja, meg itt a nyomozók magánszervek, ott ügynökök.
  • tyuklepes #4
    De durva ... gondoltam, ebbe jól belekötök, én, bunkó, de tényleg, semmi komolyabb szerepe nem volt, pedig szerintem jó színész, karakteres ... lényegtelen, remélem ezzel a szereppel visszatér a Nagy Körforgásba :)
  • TeDDyRuSh #3
    Ez a sorozat miben különbözik a Mentalistától?
  • balo88 #2
    Csak egy szubjektív vélemény, de szerintem a Ponyvaregényben nem volt kimondottan nagy szerepe, viszont nézd meg az Óceánjáró zongorista legendája című filmet, ha még nem láttad, abban ő a főszereplő. Szerintem nagyon jó, csak ajánlani tudom. :)
  • Loverman #1
    Szegény Tim Roth-nak is jöhetne valami nagy szerep, Ponyvaregény óta nem sok volt