Ötvös Tibor

Left 4 Dead: Michael Jackson

Michael Jackson már életében is számos játékban szerepelt (ilyen a bokszolós Ready 2 Rumble Boxing: Round 2), ám korai halála után egyre több fejlesztő jelenti be az MJ-s DLC-ket.

A héten megjelent Battlefield: Heroes egyetlen, ingyen letölthető skinje például Michael Jackson Smooth Criminal című videóklippjében látott fehér öltönyt és kalapot teszi elérhetővé, mely egyébként hatalmas népszerűségnek örvend a játékosok körében. A mai napon pedig egy rajongó készített egy nagyon pofás modot a Left 4 Dead első részéhez.


Ready 2 Rumble Boxing: Round 2

Az innen letölthető csomag a játékban található zeneszámokat kicseréli MJ legismertebb zenéire (Thriller, Bad, Scream, Beat It, Billie Jean, Smooth Criminal) és ha ez még nem lenne elég, akkor a menüt is megváltoztatja és amint itt is látható, a háttérben a zombikat felsorakoztató Thriller klippje megy. Persze ezzel a készítő engedély nélkül használt fel jogdíjas dalokat, így elképzelhető, hogy hamarosan eltűnik a mod.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 5i #5
    Ráadásul mindenhol őt nyomják, nem lehet kapni a lemezeit és a játékban sem őt kell kicsinálni, hanem a zenéire lehet hentelni. Sztem jó ötlet.
  • Tower Guard #4
    Ebben mi a gonoszság? Szerintem inkább örülhet a túlvilágon is, hogy milyen sok helyre bekerülnek a számai stb, még a pc-s iparba is.
  • giga123 #3
    Szerintem nem kéne szórakozni ijenne mert ez egy kcisit gonosság Jackó számára hiába halt meg.
  • Adam II #2
    Azt hittem MJ zombi mod :(
  • ForgerON #1
    Pofás lett a videót alapján. Leszedem, s megnézem milyen játék közben.