Szekeres Viktor

Benkő Dániel az RTL Klubon fog feleséget keresni

Mostanában, hogy Gáspár Győző egyre többször kap ki a konkurens TV2-es sorozattól és már Fekete Pákó sem a régi, az RTL Klubnak új valóságshow-hőst kellett keresnie. Szerencséjükre nem kellett nagyon messze menniük, mert miközben a pletykák egy Pákós dokureality-től is szólnak, Benkő Dániel mindig kéznél van.

A jelenleg népszerűsége csúcsán, a rivaldafényben lubickoló lantművész az RTL előző évados valóságshow-iban is rettentő népszerű volt, ezért egy pillanatig sem szabad meglepődni a csatorna döntésén, miszerint saját reality-t bíznak a celebre.


Azonban ezúttal nem Benkő életét kísérhetjük figyelemmel árgus szemekkel, a művész ugyanis egy párválasztó show főszereplője lesz. Mint az ismeretes, 18 évente Benkő Dániel leánygyermek nemzésére hivatott. Az RTL ebben fog segíteni neki, hiszen a műsorra jelentkezők közül a sztár több epizódos keresés után fogja kiválasztani jövendőbelijét, az új Benkő Dánielnét. A műsor címe Benkő feleséget keres lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #22
    vagy olyan okos, hogy mindenkivel el tudja hitetni, hogy mennyire hülye. (ezt persze senki nem fogja elismerni soha, de mégis ő van a médiában és mi fórumozgatunk, nem fordítva:)

    aljas, hazug: nem néztem a valóságshow-t, nem tudom, de ki nem az? mindenki hazudik, nem?:) (nem mellesleg, tévében, abban a reality-ben, mindenki próbál képességeihez mérten szerepet játszani.)
  • AgabaHUN #21
    Na már csak ez hiányzott...
  • pepe792 #20
    Az igaz hogy Győzike mulatságos, de nem azért mert ő annyira poénos ember, hanem azért mulatságos mert annyira hülye, hogy azon az ember csak nevetni tud... Arról nem is beszélve hogy Győzike egy aljas hazug ember. (lásd Celeb vagyok c. műsor)
  • gabeone #19
    Elsősorban Gáspár úrra gondoltam, de akár Benkő úrra is igaz lehetne a sorok többsége. Ő ugyan szakmailag elismert lant művész, az emberek többsége még is csak egy bunkót lát benne. És, hogy az emberek kit látna benne? Az csak és kizárólag Benkő Dánielen múlik.
  • gabeone #18
    Van pénz az országban, csak sajnálatos módon rossz kezekben és rossz helyen. Nyelvet, nem hogy nyelveket nem beszélő politikusoknál, tárgyalási szinten nem beszélő, nem, hogy kommunikálni nem tudó, de ráadásul még adott témában tájékozatlan képviselőknél, szenny műsorokat szolgáltató tv vezetőségeknél, stb.. A médiában rengeteget lehet keresni, méghozzá úgy, hogy mindeközben nem értesz semmihez. Álá Kiszel T. és Pákó. (Bár előbbiről sokan állítják, hogy egyébként egy intelligens nő.) Ezért szeretnének annyira szerepelni a tv-ben. Rákanyarodva a faji gyűlöletre amit említettél: a bkv-n természetesen mindegyik ingyen utazik, és ha érdekel, akkor leírom: gyakran koszosak és büdösek is, többet láttam már drogozni utazás közben, hangoskodnak, zaklatják a lányokat, keménykednek stb.. Bár az utóbbi időben ezt a magyarok nem tűrik már el. Ugyanis le lehet őket hajítani a bkv-ról.


    A tájékozódási kör mindegy. Egyébként sem a pletyka újságokat, sem a pletyka tv műsorokat nem nézem.

    A tv műsorok taníthatnának is. Reggel-délelőtt pl. érdekes, hasznos, gyakorta kultúrális műsorok mennek.(Pl. babanevelés, sportolás, egészséges életmód) Este a szórakozásé a főszerep: sorozatokkal és filmekkel. A délután teszik csak tönkre a showműsorokkal.

    Volt szerencsém látni a dzsungelben való szereplését, tv műsorvezetését, illetve interjúját. Mondhatom: minden szinten alulmúlta a minimális elvárásaimat egy emberrel szemben. Szerintem ezért teljesen felesleges őt fizetni.

    Egyébként van hazafi párt is (sajnos csak 1), akiknek szintén hasonló a véleménye a tv műsorokról és vezetőségeikről. Nem is beszélve arról, hogy a média politikai eszköz: lejáratásra, felfuttatásra, reklámozásra. Pl. soha nem mondják be, hogy kisebbség késelte meg a turistánkat.
  • atis78 #17
    Ki az a Benkő Dániel? Na mindegy úgy sincs tv-m
  • TeDDyRuSh #16
    Benkőt én is bírom, de nem kétlem, hogy sokszor rájátszik, hisz kell a show. Intelligens ember az tuti, csak mire használja..ez a kérdés. Csak csalódás, hogy eladja az RTL-nek. Bár kinek adná...ZONE Reallity-nek? (Winninek, akinek csak Discovery megy: ZR az egy csatorna, ahol sokkoló és realisztikus műsorokat adnak, U.I.:amúgy értettem a poénod:).

    Én is bele fogok nézni, átkapcsolok a spektrumról:)
  • HENCIG #15
    Szerintem sokkal nézettebb lenne ha mondjuk:
    Benkő évi egyszeri fürdése a képernyőn!
    lenne a műsor címe!
    Muhaha!!
    A büdösbogárja...
  • winnie #14
    faji gyűlölet? (kit érdekel a kisebbséget gyűlölő még kisebbség, pár rasszista s*rmó?) értékrend? (mióta kell értéket adnia egy sorozatnak?) totális tévút.

    "(rengeteg pénzét elveszítette)"

    látom blikkből tájékozódsz:) vagy nem tudom, honnan, de én speciel nem ismerem az anyagi helyzetét. nem mintha érdekelne.

    azért lett gazdag, azért lett sikeres a műsor, mert kitalált (egyedül, a kreatívokkal, tökmindegy) egy karaktert, akit aztán nem elég, hogy játékokban, egyéb műsorokban el tudott adni, hanem még egy saját sorozatban is éveken keresztül. ezt egyelőre senki nem csinálta utána. próbálkoztak. sikertelenül.
  • gabeone #13
    Ezt erősen kétlem! Győzike azért gazdagodott meg, mert kisebbség, s ő általa betekintést nyerhetett a magyar ember a cigány kultúrába. A magyar embernek elég is volt a kultúrájukból, s ma már mintha a faji gyűlölet megerősödése céljából vetítenék a műsort. Mert jót, értékrendet vagy tiszteletreméltót nem adott át a műsor. És Győzike pont azért ment gyakorlatilag csődbe (rengeteg pénzét elveszítette), mert nem intelligens, hanem buta, iskolázatlan és unintelligens.