Ötvös Tibor

2011-ben játszódik a Terminator 5?

Bár a Terminator: Megváltás még nem is került mozikba, a rajongókat a rendező, McG már a következő film részleteivel kecsegteti. A legújabb verzió szerint a történet 2011-ben játszódna, ahova ezúttal John Connor utazna vissza.

"Terveim szerint a következő Terminator-film 2011-ben játszódna, egy amolyan elő-Ítélet Napján" - kezdte McG. "John Connor visszautazik az időben, hogy felkészítse az emberiséget a Skynet elleni csatára. Ám közben a Skynet is rájön, hogy egyszerre nem csak egy robotot tud visszaküldeni az időben, így elkezdi elárasztani a múltat seregével."



"Connornak ezúttal egy egész garmada áll majd rendelkezésére, hogy felvegye a harcot a sereggel, ami szerintem k**va király lesz. És szerintem itt találkozik majd a Robert Patrick alakította tudóssal is, aki épp komoly kutatást végez."

A rendező elhivatottsága elismerésre méltó, ám az ötlet felvet pár kérdést, amit általában maga az időutazás okoz. Először is ha Connor megküzd a Skynettel a jelenben, akkor az eddig látott jövő másképpen alakul? És vajon a Skynet miért nem küld vissza egy egész sereget azért, hogy megölje Sarah Connort?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vortodox #23
    Szerintem a 4 filmben megszámolhatatlanul sok hiba van, az a baj, hogy a beleélés-faktort rontja már a sok összeférhetetlenség.
    A sorozat nekem speciel tetszett.
  • szlmcl #22
    Az időutazásos sztori már most is bűzlik szerintem
  • stady #21
    Itt már minden a pénzről szól! Semmi több. Kitalálhatnak akármilyen sztorit, az emberek akkor is meg fogják nézni, mert TERMINÁTOR!
    És én is meg nézem majd. Pedig nekem már a 3. is erőltetett volt. De akkor is volt valami "fííílingje".
  • pixx #20
    Még a robot zombi beleférne, de ezaz ide-oda ugrálós az időben már sok. Elvileg előrefele halad a történet, ne menjenek visszafele, főleg ne azért, hogy időt töltsön ki...napról-napra félek a végeredménytől...
  • hispan2 #19
    A cikk is rámutat a végén, hogy az időutazás miatt ennek a dolognak, az egésznek, amit a filmekben vagy a sorozatban láttunk, nincs értelme. Maga az ötlet jó, hogy a gépek átveszik a hatalmat, de filmet ennél többre lehet csak építeni. Mindenesetre ha nem gondol bele az ember ilyesmikbe, azért valljuk meg, elég szórakoztató és színvonalas a dolog (leszámítva a sorozatot).
  • Stefling #18
    Nagyon elhúzzák már ezt a filmet is :S
  • Al Ashrad #17
    A sorozatban már több robot jött vissza az időben. Elég sok. Ha azokat összegyűjtenék, már egy kisebb hadsereg állna össze. Így nem is kellene visszaküldeni többet. :)
  • gumibéka #16
    Szerintem ebben a Terminátor "világban" belefér a robotzombi és egyéb újabb esetleg elég vadnak ható ötlet. A Skynetnek volt ideje és alapanyaga kisérletezni, ha időgépe lehetett, csinálhatott pár szörnyszülöttet is mielőtt mondjuk kifejlesztette a T800-at, mert rájött, hogy az ember + gép nem járható út. Igaz, hogy az 1. és 2. rész az alapja hangulatilag az egésznek, a 3. -ast már nem sorolnám ide, de olvastam a magyar és külföldi szerzők könyveiből jópárat és azokban is volt lehetőség. Nem kell fanatikusan leragadni Cameronnál és az első résznél. Ami leronthatja az élményét új filmeknek az a logikai és történeti buktatók, ha nem igazodnak az "alapokba".
  • hardstyler #15
    ja, a teminator infinity tényleg jó.
  • sandor8206 #14
    McG egy idióta, valószínű nem ez lesz az ötödik részben, de elég nagy baj, hogy erre a sztorira azt mondja, hogy fucking awesome! Inkább csinálja meg a Charlie angyalai 3-at, a Terminátort meg hagyják békén, vagy adják oda a rendezést valaki "értelmesebbnek"! A hülye!