Szekeres Viktor

Kiemelt magyar premiert kap az Angyalok és démonok

Aki nem ma kezdett magyar mozikba járni, az tisztában van azzal, hogy míg Amerikában egy mozis hét péntektől csütörtökig tart, addig nálunk a legújabb filmeket már csütörtöktől látni lehet, nem egyszer napkezdéskor, 0.01-kor.

Azonban olykor előfordul, hogy ilyen-olyan okból a forgalmazó keddi vagy szerdai bemutató mellett dönt, s nem lesz ez másképp a Da Vinci-kód testvérfilmjével, az Angyalok és démonokkal sem, mely míg Amerikában május 15-én kerül bemutatásra, nálunk 14-e csütörtök helyett már 13-án szerdán megnézhető lesz (napközben is).

Az Intercom által forgalmazott film a többi hazai filmforgalmazótól is megkapja a kellő tiszteletet, hiszen a tervek szerint más, kommersz premierre nem kell számítanunk azon a héten, hiszen mindössze a Clara, a Budapest Film két premierje, a Kémnők és az Utolsó látogatás, valamint a hazai Szíven szúrt ország kerül moziba azon a héten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tyuklepes #5
    A Da Vinci-könyv eszméletlen bejött, a rengeteg belefektetett háttérmunka miatt, hiába humbug (nyilván, bár ehhez nem ragaszkodom:)), hihetetlenül jól ki volt találva az egész - az 'Angyalok és démonok'at pont most olvasom - nem annyira alapos munka, de akkor is szórakoztató, olvasmányos, amolyan előtanulmány a Da Vinci-kódhoz. Szerintem. Mindenesetre a filmet megnézem, bár az előző adaptáció sem okozott akkora katarzist, mintha nem olvastam volna előtte a könyvet. Mindenesetre DVD-n megvevős lett, főleg a bővebb kiadás miatt.
  • Etinger #4
    Jó lesz szerintem :) Utána meg jöhetne a Megtévesztés foka.... az amolyan igazi 24 film :D:D Nem is véletlen talán h a 24 producere akarta eredetileg megfilmesíteni ezeket... jó kis évadokat lehetett volna belőle csinálni :D
  • koschwarz #3
    nekem is jobban tetszett, úgy, hogy a da vinci után olvastam... sokkal izgalmasabb, sokkal "regényesebb" mint a da vinci kód, ezért filmen is jobban kell majd mutatnia.

    csak talán nem érintett olyan érzékeny témát, mint hogy jézusnak van-e leszármazottja vagy sem, ezért nem volt akkora sláger.
  • Darth Sith #2
    nekem könyvben is jobban tetszett mint a Da Vinci, remélem nem tolták el :)
  • Tower Guard #1
    Na erre kíváncsi vagyok, remélem jól megoldják mint a Da vinci kódot :)