Ötvös Tibor

Készül az Alien vs Predator 3

Szerencsére ezúttal nem a félresikerült filmsorozat harmadik részéről, hanem a nagyon is jól kivitelezett FPS legújabb epizódjáról lesz szó.

De először foglalkozzunk kicsit a játékot fejlesztő Segával. A szebb napokat is megélt, egykoron saját konzolokkal is rendelkező cég elég komoly bajban van. 235 millió dolláros veszteségük hatására alkalmazottaik egyhatodát, szám szerint 560 embert kénytelenek elbocsátani, valamint számos most futó fejlesztését felfüggeszti vagy véglegesen leállítja a vállalat.



Az Alien vs Predator 3 azonban megússza a dolgot, ráadásul a Sega kiemelt projektként kezeli a Rebellion játékát. A mai hivatalos bejelentésen mindössze annyi információ hangzott el, hogy a trilógia záró darabja 2010-ben jelenik meg és hamarosan részletekkel is szolgálnak majd. Az még kiderült, hogy ezúttal is mindhárom faj (Alien, Predator, ember) bőrébe belebújhatunk és számtalan újdonsággal készülnek a fejlesztők. Az Alien rajongóknak rossz hír lehet, hogy ennek hatására a régóta esedékes Aliens: Colonial Marines határozatlan időre csúszik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #22
    Akkor nagy valószínűséggel a horror elemek dominálni fognak :)
  • sgbo #21
    Jó hír, hogy a Rebellion gyártja, mégiscsak ők csinálták az első részt is...
  • Rotcsa #20
    Fú, amikor a sok pötty megjelent a radaron, csak !
    Már érzem, ahogy az alien kaparja a hátamat
  • chronos75 #19
    jajj sega, némelyik újabbkeletű játékuktól felállt hátamon a szőr.. bár remélem ennél csak a kiadó lesz :)
  • 5i #18
    Azért a Rebellionnak nem kell sokat bizonyítania. Ott volt a remek Rogue Trooper, ráadásul az első Alien vs PRedator is az ő munkájuk.
  • Sance231 #17
    Én csak a 2-t toltam, de az nagyon bejött. Ezt viszont nem a Monolith csinálja, szóval bizonyítania kell a készítőknek.
  • droidka #16
    Nekem a 2 nem jött be valamiért. De az AvP 1 az félelmetesen jó volt! Emlékszem egy jó multi pályára, középen egy viszonylag nagyobb teremben Predatorral elcsaltam sorba öt- hat élilyent és kisebb mákkal diszkosszal le lehetett fejezni egy dobásdól mindet... Az brutális poén volt! Meg a tenger ész gyalogos fegyverek is (smartgun főleg) elég jók voltak. Bár a lángszarónak sajna elég kicsi volt a hatótávja.
  • Vorpal #15
    Émmá nembirom a nyomást.D
  • opeca #14
    Várva várjuk!
  • es5eNCe #13
    Tudna valaki ötletet adni hol lehet letölteni a régi Aliens-es játékokat? Az olyanokra gondolok amiket még játékgépeken lehetett játszani. Mikor 10 éves lehettem akkor játszottam vele és nagyon tetszett, gondoltam nosztalgiaként kipróbálnám újra. Amiket már PC-re írtak természetesen tudom hol keressem, köszi!