Szekeres Viktor

A TV2 odacsapott egyet a Mónikának

A TV2 ősszel indított új produkciói egy kivétellel sorra bebuktak, volt olyan, mely már a második adását sem érte meg, így a csatorna továbbra is nézett sorozataira tud támaszkodni, valamint a remekül teljesítő Joshi Bharat beszélgetős műsorára.

Azonban amikor Joshi Bharat sikeréről írunk, nem szabad elfeledni, hogy a TV2-n fél öt környékén kezdődő, tanulságokkal teli, emberi sorsokról szóló műsornak nem igazán volt konkurenciája, hiszen az RTL Klub előbb pihentette, majd (úgy tűnik, hogy) meg is szüntette az egyeduralkodó Balázs show-t, így csak sorozatokkal próbálta felvenni a versenyt a TV2 ellen.

A győzelmektől megittasodva a TV2 úgy gondolta, hogy Joshi Bharat van olyan erős, hogy birokra keljen Mónikával is, s épp ezért egy óvatlan pillanatban kezdési időpontot váltva fél hatra került a műsor - és kikapott. Kikapott, de csak első alkalommal, mikor a nézők kétségbeesve keresték kedvenc tanítójukat, s mire másnapra, keddre megtalálták a fél hatos időpontban, a TV2 azt könyvelhette el, hogy mind a teljes lakosság, mind a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban legyőzte a Mónikával felvértezett konkurenciát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #17
    szó sincs fake tartalomról.

    (vagy csak nekem vicces, hogy az magyarázza a fake-séget, aki nem nézi, ráadásul csak a levegőbe beszél, mert fogalma sincs, hogy fake vagy sem? fura egy meggyőződés, az egyszer biztos.)
  • god25 #16
    Jah, a nagyanyám és az összes korosztálybeli spanja. És hiába magyarázom a fake tartalmat. Nem hiszi el. Ez az igazság. Számára.
  • Aldo Moro #15
    Barát Jószi és Maunika! Tényleg van olyan ember, aki rendszeres nézője?
  • rudymester #14
    Örülök, hogy nem kötelező ezeket nézni. Van másik 48 csatorna még a kábeltévén nálunk, van választás szerencsére.
    Vicces, hogy sok ember bekötteti drága pénzért a temérdek csatornát és ugyanúgy nézi a csiga kettest meg a retek klubbot.
  • emile zola #13
    hulladék akart az lenni:)
  • emile zola #12
    egyik műsor hulladákabb mint a másik...
  • KennyGTP #11
    Volt a szembesítő show: Balász Show, van kibeszélő show: Mónika Show és van a bebeszélő show Joshi Bharat-tal
  • JMáté #10
    Ja, szabadság van. Mit akarsz akkor betiltani?
  • Victor1103 #9
    Ki a faszom vagyok?Aki betiltatná ezeket a [email protected]ólás szabadság van nem tűnt volna fel.Te kivagy? Aki "Számomra tök semlegesek ezek a műsorok" mondatok mögé bújik közbe meg mindennap a Mónikától megy el.Ha bajod van az a Mónika topicba rendezzük le!
  • ThuG4LifE #8
    a máunika azért jó, mert kikerül netre ami az adásba nem volt és azokon bizony jókat lehet röhögni ... ennyi