Szekeres Viktor

Melegeknek szóló csatorna a UPC kínálatában

Egyre több új csatorna kerül a magyar kábelszolgáltatók választékába, s ezek próbálnak specializálódni, újabb és újabb szegmenseit lefedni a piacnak. Az efféle tematikus csatornák, ha nem változnak meg a trendek, idővel fel fognak nőni az országos tévék mellé.

A UPC legújabb kapása az XMO elnevezésű, Hollandiában székelő, melegeknek (és kalandoroknak, kíváncsiaknak) szóló csatorna, mely újabb fehér foltot fed le a hazai palettán, hiszen eddig speciálisan a célközönségnek szóló adó még nem nagyon volt, az ízléses meleg pornó hívei más úton-módon juthattak hozzá a néznivalóhoz.

A kábelszolgáltató 18+ csomagjába kerülő, javarészt keményebb szexfilmeket sugárzó tévéadóról Szűcs László, sajtókapcsolati igazgató az emTV blognak elmondta, hogy az XMO-val kapcsolatosan exkluzív jogokkal rendelkeznek, s a digitális rendszer előnyeit kívánják demonstrálni, hiszen a szűk rétegek igényeit ezen keresztül sokkal egyszerűbb kielégíteni. Szűcs elmondása szerint analóg rendszerben nem várható a meleg csatorna bevezetése, mivel a prémium adók idén végleg digitális szolgáltatás keretén belül lesznek elérhetőek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • diablo1336 #12
    A **** azt akarják h rémálmaim legyenek ha véletlen erre a csatornára kapcsolok este míg keresek vmi normális adót? gratula-mondjuk ha leszbi rész lenne én az más lenne:D kicsitxd nem aludnék rosszul csak annyi:D
  • hodobaj #11
    Lol ez már téleg a legalja mindenek, képesek ilyen csatornához adni a nevüket, de Mezzo csatornát leszedték mert hogy az opera és komoly zene kedvelői nem viselnek elég széles kört.
  • Darth Sith #10
    Abban nincs üzlet, nem menó normálisnak lenni. Bár kitudja, hiszen már nem trendy trendynek lenni.. :)
  • chase #9
    Egyszer kísérletképpen indíthatnának egy csatornát a "normális", szórakozni/kikapcsolódni vágyó embereknek is, lehet hogy sikeres lenne. :/
  • immovable #8
  • Quantumleap #7
    Mondjuk, egy olyan csatorna talán érdekes lenne, ahol a témával kapcsolatos műsorok és filmek vannak, na de ilyesmit, amit ez kínál, a neten is nézhet, aki akar.
  • Quantumleap #6
    Ha leszbi-pornó csatorna lenne, fogadok, hogy semmi szavatok nem lenne ellene.
  • M0RN1NGST4R #5
    ez nagyon kellett
  • Reg5 #4
    Inkább az AXN sci-fi csatornát, meg a TV6-ot tennék be a kábeles csomagukba...
  • kicsibicska #3