Ötvös Tibor

Márciusban jön az I Am Alive

A jelek szerint 2009-es márciusa a Ubisoft hónapja lesz. Számtalan, nagy sikerre számot tartható játékuk jelenik meg akkor, köztük lesz az I Am Alive is.

Vagyis alig két hónap és megtudhatjuk, milyen lehet egy katasztrófa-sújtotta városban a túlélésért küzdeni. Nemrégiben már minden fontosabb részletet leírtunk a játékról, szóval most már csak magát a programot kell megvárni. De a francia kiadó a stratégiai játékok szerelmeseinek is kedveskedik, hiszen szintén márciusban érkezik a Massive Entetainment legújabb programja, a World in Conflict: Soviet Assault.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

De nézzünk kicsit távolabb. Az Assassin's Creed folytatása a 2009-2010-es üzleti évre van betervezve, ahogy az új Ghost Recon epizód is. Eszerint 2009 márciusa és 2010 februárja között bármikor megjelenhet mindkét akciójáték, továbbá ugyanebben az időszakban várható a Tom Clancy's H.A.W.X., a Tom Clancy's EndWar PC-verziója és a Grey's Anatomy: The Video Game is. A teljesen újraprogramozott Splinter Cell: Conviction az idei év második felében várható. A kiadó kicsit dicsekedett az elmúlt üzleti negyedév eredményeivel is.

A Far Cry 2 közel 3 millió példányban talált gazdára, a Rayman Raving Rabbids TV Party másfél millió játékost boldogított. A Prince of Persia 2,2 milliós eladott darabszámmal büszkélkedhet, ám ezzel a Ubisoft nem igazán elégedett. A Shaun White Showboarding 2,3 milliós számmal dicsekedhet.



Időközben érkezett a hír, miszerint az I Am Alive is átcsúszik a következő üzleti évre, a Call of Juarez folytatása pedig 2009. második negyedévében várható. Sajnos további rossz hír, hogy a Ubisoft mai bejelentése szerint a sorozatos programozási hibák és csúszások miatt nem lesz PC-s verziója a Splinter Cell: Conviction című Sam Fisher kalandnak. Ráadásul X360 exkluzív cím lett - ahogy azt 2006-ban eredetlieg bejelentették - szóval a PS3 tulajok is lemondhatnak róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szily3 #2
    "Sejthető volt, hogy tévedés lesz: az I Am Alive márciusi érkezéséről szóló bejelentést korrigálták, a játék várhatóan a következő üzleti év során jelenik meg, feltehetőleg még 2010. márciusa előtt - az okosok szerint a Ubisoft a karácsonyi szezont fogja megkörnyékezni új játékával. Szintén ekkorra ígéri a cég a Splinter Cell: Conviction, az Assassin's Creed 2 és az új Ghost Recon játék megjelenését, továbbá új projektek várhatók a James Cameron's Avatar, az Arthur and the Minimoys és a TMNT márkanevek felhasználásával." by GK
    Na szal mégse jön. Ez van...
  • bertino #1
    hát vagy mégse jön márciusban...